Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κεραυνοί" Ντέμη: "Από τύχη κέρδισε τον ΠΑΟ η ΑΕΚ - Από τα χειρότερα παιχνίδια της" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 10:57:00

"Κεραυνοί" Ντέμη: "Από τύχη κέρδισε τον ΠΑΟ η ΑΕΚ - Από τα χειρότερα παιχνίδια της" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κεραυνοί" Ντέμη: "Από τύχη κέρδισε τον ΠΑΟ η ΑΕΚ - Από τα χειρότερα παιχνίδια της" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην κακή εικόνα της Ένωσης, που τόνισε ότι πήρε το ματς καθαρά από τύχη.

ΑΕΚ: Ο παλαίμαχος φορ και πρώην πρόεδρος της Ένωσης μίλησε στο «Monday FC» της NOVA για το αποτέλεσμα του αγώνα, χαρακτηρίζοντας τυχερή την ΑΕΚ, αλλά και λέγοντας πως αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα ματς των Κιτρινόμαυρων, όσον αφορά στη δημιουργία.

«Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε από τύχη. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα. Δεν είδα κάτι μελετημένο το "καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση". Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αρα το "παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό" δεν έπιασε. Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περίμενα να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85′ πως θα αντιδρούσε μετά;

Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά τη δημιουργία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags