Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μαινόμενος" Νικολογιάννης - "Όποιος δεν μπορεί πάγκο ή εξέδρα, δεν θα περνούσαν ούτε απ' έξω"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 11:25:00

"Μαινόμενος" Νικολογιάννης: "Όποιος δεν μπορεί πάγκο ή εξέδρα, δεν θα περνούσαν ούτε απ' έξω"!

Sportdog Team
"Μαινόμενος" Νικολογιάννης: "Όποιος δεν μπορεί πάγκο ή εξέδρα, δεν θα περνούσαν ούτε απ' έξω"!

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον... εξάψαλμο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τους παίκτες του Τριφυλλιού και τόνισε ότι όποιος δεν πήρε το μήνυμα πρέπει να πάει πάγκο ή εξέδρα.

Παναθηναϊκός: Τελείωσαν τα «κανονάκια» για τους παίκτες του Παναθηναϊκού πλέον, καθώς όσοι δεν προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προσφέροντας λύσεις, θα μένουν σταδιακά όλο και περισσότερο εκτός πλάνων, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έπεσαν πολλά ακατάληπτα, ελπίζω κι εύχομαι κάποιοι να ξυπνήσουν. Θα δούμε από εδώ και πέρα ποιοι έχουν πάρει το μήνυμα. Αλλιώς, πάγκος, εξέδρα… Ο Γιοβάνοβιτς αρχίζει να βλέπει ποιοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται. Υπάρχουν παιχνίδια που βλέπει συμπεριφορές παικτών που έρχονται από τον πάγκο. Ο Βιγιαφάνιες έχει ακούσει τα μύρια όσα, αλλά όποτε μπαίνει σαν αλλαγή κάνει τα πάντα για να βοηθήσει. Δεν έχει χέρια στην μέση, μουτράκια κτλ.

Το ίδιο και ο Μαουρίσιο. Είναι ενοχλημένος που δεν παίζει, έχει τον καλώς εννοούμενο εγωισμό, αλλά δεν θα μπει στο γήπεδο και να περπατάει. Οι άλλοι που έρχονται από τον πάγκο και δεν βοηθούν θα παίζουν όλο και λιγότερο. Αν ο Παναθηναϊκός ήταν “κανονικός”, η πλειοψηφία δεν θα περνούσε ούτε από έξω. Αν δεν έχουν την τσίπα να καταλάβουν ότι είναι θείο δώρο που παίζουν, θα το καταλάβουν μέσω του προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags