Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Άπειρος διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Λίνκολν - Δεύτερης κατηγορίας στoν Ολυμπιακό, ήταν στο Ρόμα-Ίντερ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 12:43:00

Άπειρος διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Λίνκολν - Δεύτερης κατηγορίας στoν Ολυμπιακό, ήταν στο Ρόμα-Ίντερ!

Sportdog Team
Άπειρος διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Λίνκολν - Δεύτερης κατηγορίας στoν Ολυμπιακό, ήταν στο Ρόμα-Ίντερ!

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων σε Europa League και Europa Conference League ανακοίνωσε η UEFA. 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ο οποίος το περασμένο Σάββατο σφύριξε στο Ρόμα-Ίντερ (0-3), ορίστηκε στον αγώνα της Αντβέρπ με τον Ολυμπιακό (9/12) για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Ο 40χρονος Ιταλός ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία (δύο κάτω από την Elite) και στις 1/7/20 είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2 για τα πλέι οφ της Superleague. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο όμως δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά ελληνική ομάδα. 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, στο VAR οι Μίκαελ Φάμπρι, Φάμπιο Μαρέσκα και 4ος ο Ροσάριο Αμπίσο. 

Όσο για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν, θα σφυρίξει το 31χρονος Ρόιτ Σάγκι, που ανήκει στην τρίτη κατηγορία της UEFA και μάλιστα θα διευθύνει για πρώτη φορά στην καριέρα του αγώνα ευρωπαϊκών ομίλων σε επίπεδο Ανδρών! 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκέιρ Ίσακσεν, Μόρτεν Γένσεν και 4ος ο Τομ Χάραλαντ Χάγκεν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags