Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα με νόημα από Τσόλακ - Τι είπε για το μέλλον του - "Πρέπει να μιλήσουν με ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 13:26:00

Ατάκα με νόημα από Τσόλακ - Τι είπε για το μέλλον του - "Πρέπει να μιλήσουν με ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα από Τσόλακ - Τι είπε για το μέλλον του - "Πρέπει να μιλήσουν με ΠΑΟΚ"

Ο επιθετικός του Δικεφάλου, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μάλμε, μίλησε για τη φετινή σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σουηδία, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία της σουηδικής ομάδας να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

ΠΑΟΚ: Σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, ο Αντόνιο Τσόλακ ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι δεδομένου πως ο δανεισμός του στη Μάλμε ολοκληρώνεται, με τον Κροάτη να σημειώνει: «Είμαστε σε συζητήσεις. Θα ήθελαν να συνεχίσω να παίζω εδώ αλλά φυσικά πρέπει να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ γι' αυτό. Θα το δουλέψουμε. Μια μεγάλη σεζόν είναι πίσω μου, πολλοί άνθρωποι την έχουν δει αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω που θα παίζω το 2022...».

Στο σουηδικό πρωτάθλημα σημείωσε 14 γκολ σε 26 παιχνίδια και στο Champions League πρόσθεσε άλλα πέντε γκολ, συνεπώς έφτασε τα 19 σε δύο διοργανώσεις: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ήταν μια υπέροχη χρονιά. Σκόραρα πολλά γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έρχεσαι σε ένα νέο περιβάλλον και το σουηδικό πρωτάθλημα είναι άρτιο όσον αφορά την οργάνωση, τη δομή. Οι ομάδες είναι πειθαρχημένες. Τα πήγα πολύ καλά, μου έλεγαν όλοι, αν σκοράρεις το 2021, δεκαπέντε γκολ θα είναι υπέροχα. Κατάφερα περισσότερα από αυτό. Είμαι πρωταθλητής, παίζω στο Champions League, επέστρεψα στην εθνική ομάδα, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα».

Όσο για τις στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Οι οπαδοί μου τα έβγαλαν όλα αλλά κατάφερα να σώσω το μετάλλιο. Δεν το έδωσα σε κανέναν. Είμαι πρωταθλητής χώρας για πρώτη φορά, πήρα δύο φορές το Κύπελλο, αλλά δεν είχα τον τίτλο του πρωταθλητή. Γι' αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερα για μένα... Ζήσαμε φανταστικές στιγμές, το γήπεδο ήταν γεμάτο και οι οπαδοί μπήκαν μέσα με τη λήξη του ματς. Τρελοκομείο. Όμορφη και αξέχαστη εμπειρία για μένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags