Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άρθρο-φωτιά: Επνευσε τα λοίσθια ο ΠΑΟΚ, το χρεώνεται ο Λουτσέσκου -
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 13:53:00

Άρθρο-φωτιά: Επνευσε τα λοίσθια ο ΠΑΟΚ, το χρεώνεται ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
 Άρθρο-φωτιά: Επνευσε τα λοίσθια ο ΠΑΟΚ, το χρεώνεται ο Λουτσέσκου

Έπρεπε να περάσουν 54 ολόκληρα λεπτά για να διορθώσει λάθη του; Έπρεπε να γίνει το 3-1; Έπρεπε μετά, να έχει και δοκάρι ο Ιωνικός; Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να πνέει τα λοίσθια, για να σκαλίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τις στάχτες; Δεν έπρεπε!

Έτσι όμως, ο ΠΑΟΚ υπέστη την τρίτη του σερί ήττα στο Πρωτάθλημα. Αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του! Χρεώνεται στον Ρουμάνο προπονητή. Τρεις εβδομάδες τώρα δεν βρήκε τη θεραπεία στη βαριά αρρώστια της ομάδας του. Αποτέλεσμα; Έπνευσε τα λοίσθια. Στο εφετινό Πρωτάθλημα τουλάχιστον…

 

Κατά τα άλλα; Το έχουμε πει κι άλλες φορές. Να το πούμε άλλη μία. Μπάλα… Απλά, μπάλα με αριθμητικό μειονέκτημα (μέχρι και πέντε παίκτες) δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη για να παίξει. Πώς να έπαιζε ο ΠΑΟΚ με ωσεί παρόντες… Απλά ήταν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνα για τη αρχική ενδεκάδα… Ντιέγκο Μπίσεσβσρ, Γιασμίν Κούρτιτς, Ομάρ Ελ Καντουρί, Άντερσον Εσίτι και Φερνάντο Βαρέλα; Πως;

Στα πρώτα 45 λεπτά οι φιλοξενούμενοι ουδεμία ευκαιρία έκαναν πέραν του 0-1 με το όμορφη γκολ του Κάρολο Σφιντέρσκι. Οι γηπεδούχοι; Με την άμυνα του ΠΑΟΚ σε «τρικυμία εν κρανίω» εύκολα έκαναν την ανατροπή.

Στο 50ο λεπτό ο Ιωνικός κόντρα στη συνέχεια του ίδιου ΠΑΟΚ από το 46Ο έκανε το 3-1. Είχε μετά και δοκάρι. Απείλησε και για το 4-1. Για να αντιληφθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου πως είχε πολλούς παίκτες «ωσεί παρόντες»! Μόλις τότε στο 54ο λεπτό σκάλισε τις στάχτες. Έκανε αλλαγές! Βοήθησε στο… σκάλισμα κι η παρουσία του Ομάρ Καντουρί στο κέντρο. Έλαμπε δια της απουσίας του στο άκρο.

Βρέθηκαν σπίθες με το γκολ του Μουργκ στο 60ο λεπτό αλλά… Φωτιά δεν άναψε! Τέσσερεις φορές βρέθηκε σε εξαιρετική θέση βολής ο Σϊντκλεϊ Φερέιρα αλλά… Και τις τέσσερεις έδρασε αφελώς κι ανοήτως!

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ αφίχθηκε από τη Θεσσαλονίκη στη Νίκαια μετά το 2-3. Έπαιξε μπάλα. Είχε ευκαιρίες. Δεν είχε όμως πνευματική διαύγεια και ψυχικό σθένος για την ανατροπή της ανατροπής. Δεν είχε παίκτες με τέτοιες αρετές και χθες, για να την πετύχουν…

Και με τρεις σερί ήττες έπνευσε τα λοίσθια! Στο εφετινό Πρωτάθλημα τουλάχιστον…

 

ΥΓ 1: Στο 82ο λεπτό η σκιά του εαυτού του Φερνάντο Βαρέλα αντί να μασήσει την μπάλα και να φτύσει τα κουκούτσια της… Μέσα στη μεγάλη περιοχή την πάσαρε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

ΥΓ 2: Για να επιμένει ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συγκεκριμένους παίκτες – και να εκτίθεται – βλέπει στις προπονήσεις κάτι το οποίο κατά σύμπτωση δε φαίνεται στους αγώνες. Να αλλά… σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει, να είναι σύμπτωση. Είναι απαράδεκτο λάθος…

ΥΓ 3: Πόσες μεταγραφές συζητούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Τρεις τέσσερεις; Μήπως να τις κάνει δεκατέσσερις; Λέμε τώρα…

ΥΓ 4: Και πάλι σε διαγνώσεις αναφέρθηκε ο Ρουμάνος προπονητής. Με περισσότερες λεπτομέρειες αλλά… Ο ΠΑΟΚ χρήζει θεραπείας - κι όχι από σήμερα αλλά από… χθες - ενόψει Κόνφερενς Λιγκ!

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags