Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκπλήξεις Μαρτίνς - Αφήνει στον πάγκο κορυφαία ονόματα - Απόφαση για Αγκιμπού και άμυνα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 14:01:00

Εκπλήξεις Μαρτίνς - Αφήνει στον πάγκο κορυφαία ονόματα - Απόφαση για Αγκιμπού και άμυνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Εκπλήξεις Μαρτίνς - Αφήνει στον πάγκο κορυφαία ονόματα - Απόφαση για Αγκιμπού και άμυνα!

Ο Πορτογάλος θέλει άλλη μία μεγάλη νίκη στο Europa League. Ποιες αλλαγές θα κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αντβέρπ και ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν την Πέμπτη.
 

Ολυμπιακός: Στο παιχνίδι με την Αντβέρπ έχουν συγκεντρωθεί όλοι στο Λιμάνι, καθώς οι Πειραιώτες δεν πηγαίνουν στο Βέλγιο για να χάσουν το παιχνίδι! Κάθε άλλο, μάλιστα, δεδομένου ότι έχουν ασχοληθεί με την αντίπαλό τους και υπάρχει ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπισή της.

 

Για παράδειγμα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναγνωρίσει ότι η Αντβέρπ μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια και για αυτό θα κοιτάξει να δημιουργήσει τις συνθήκες για να χαλάσει αυτόν τον ρυθμό. Οι πληροφορίες από του Ρέντη αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Ελ Αραμπί να μείνει στον πάγκο και στη θέση του να βρεθεί ο Τικίνο, ακριβώς για να κρατήσει πίσω τους αμυντικούς των Βέλγων και να μην μπορεί να στηθεί σωστά το παιχνίδι από την άμυνα.

 

 

Στην άμυνα, επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε το δίδυμο Σισέ-Μπα, καθώς υπάρχουν πολλά ψηλά και γυμνασμένα κορμιά στην Αντβέρπ, ενώ και στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ο Παπασταθόπουλος είχε αντιμετωπίσει προβλήματα από τον Σαμάτα και παραλίγο ο Ολυμπιακός να το πληρώσει.

 

Σίγουρη θέση στα χαφ θα έχει ο Εμβιλά, καθώς και στο Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ έδειξε ότι βρίσκεται ξανά σε άριστη κατάσταση, και μένει να δούμε ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό του.  Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γίνει η έκπληξη και να μείνει εκτός 11άδας και ο Αγκιμπού Καμαρά, που το τελευταίο διάστημα δείχνει κάπως να έχει βραχυκυκλώσει λίγο.

 

Χρειάζεται, δηλαδή να ηρεμήσει πνευματικά, αλλά να πάρει και κάποιες ανάσες. Κι αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από το παιχνίδι εναντίον της Αντβέρπ. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξελιγμένη μορφή... Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός β’ - Σωστή κίνηση Μαρτίνς" - Έκπληξη με... νέο Τσιμίκα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags