Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: "Ντου" Αλέξη Κούγια στο γήπεδο - Μπήκε και... έκατσε στον πάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-12-07 14:40:00

"Ντου" Αλέξη Κούγια στο γήπεδο - Μπήκε και... έκατσε στον πάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ντου" Αλέξη Κούγια στο γήπεδο - Μπήκε και... έκατσε στον πάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δεν άντεξε με όσα έβλεπε...

Κακά τα ψέματα. Ο Κούγιας είναι αδιαμφισβήτητα ένας «σταρ» των γηπέδων. Πολλοί είναι εκείνοι που τον συμπαθούν, αλλά ακόμα περισσότεροι εκείνοι που αγαπούν να τον... μισούν!

Κάθε εμφάνισή του στα γήπεδα αποτελεί κυρίαρχο θέμα και οι συμπεριφορές του έχουν καταγράψει εκατομμύρια κλικς στα social media.

Στον πρόσφατο αγώνα της Βέροιας στο Αλκαζάρ, ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα, εκεί που καθόντουσαν οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΛ και όχι από τα V.I.P.

Ωστόσο, με την αγωνιστική εικόνα που είχε η ομάδα του αναγκάστηκε δύο φορές να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του. Με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο, κάθισε στον πάγκο και συζήτησε με το τεχνικό επιτελείο. Πραγματικά, ένας άλλος Κούγιας...

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η φιλοξενία που έλαβε η ομάδα της Βέροιας ήταν εξαιρετική. Μάλιστα η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί θερμά την Θεσσαλική ομάδα και δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την φιλοξενία στον δεύτερο γύρο.

Δείτε το video:

 

Πηγή: veriotis.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags