Facebook Pixel ΑΕΚ: "Δεν απειλήθηκε και τόσο η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό - Δεν είναι μόνο Μπαρμπόσα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 19:25:00

Τσακίρης: "Δεν απειλήθηκε και τόσο η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό - Δεν είναι μόνο Μπαρμπόσα"

Sportdog Team
Τσακίρης: "Δεν απειλήθηκε και τόσο η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό - Δεν είναι μόνο Μπαρμπόσα"

Στο γεγονός ότι η Ένωση δεν κινδύνευσε τόσο στο ντέρμπι όσο δείχνει ενδεχομένως η κατοχή μπάλας και στην ανάγκη που είχε να πάρει οπωσδήποτε το παιχνίδι στάθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Θέση στην κουβέντα για τον τρόπο που πήρε η ΑΕΚ τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό πήρε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, εξέφρασε την άποψη ότι η «Ένωση» δεν απειλήθηκε αντιστοίχως με την κατοχή μπάλας που είχαν οι «πράσινοι».

Σημείωσε, δε, ότι ήταν απαραίτητο πλέον σε ένα παιχνίδι να μη δεχθεί γκολ, αφού μέχρι και την Κυριακή χρειαζόταν από δυο και πάνω σε κάθε ματς για να νικήσει.

Εξάλλου, όπως τόνισε, ήταν αναγκαίο για την «Ένωση» να πάρει επιτέλους ένα ντέρμπι, αφού όσο διευρύνεται ένα σερί που δεν καταφέρνει κάτι τέτοιο μια μεγάλη ομάδα, αρχίζει να την «τρώει» και να ποτίζει τη νοοτροπία της.

Όσο για το θέμα Μπαρμπόσα, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αυτή η περίπτωση χαφ που έχουν προκρίνει οι «κιτρινόμαυροι», τονίζοντας ότι οι εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών θα δρομολογηθούν από τους υπεύθυνους του σχεδιασμού μετά την Τρίπολη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags