Facebook Pixel ΑΕΚ: Αλλαγές Γιαννίκη στην 11αδα της ΑΕΚ - Βασικός Γέβιτς, έκπληξη με Τζαβέλλα - Αποκάλυψη για Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-09 14:56:00

Αλλαγές Γιαννίκη στην 11αδα της ΑΕΚ - Βασικός Γέβιτς, έκπληξη με Τζαβέλλα - Αποκάλυψη για Γκαρσία

Sportdog Team
Αλλαγές Γιαννίκη στην 11αδα της ΑΕΚ - Βασικός Γέβιτς, έκπληξη με Τζαβέλλα - Αποκάλυψη για Γκαρσία

Για τη σοβαρή υποψηφιότητα του Γέβτιτς να βρίσκεται στην 11άδα της ΑΕΚ στην Τρίπολη και το ειδικό πρόγραμμα που θα εμφανίσει μεταμορφωμένο τον Λιβάι Γκαρσία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα -αλλά και μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, επιβεβαίωσε αρχικά ότι είναι σοβαρή η υποψηφιότητα του Ντάρκο Γέβτιτς για την ενδεκάδα της «Ένωσης» στην Τρίπολη.

Αφού πιθανολόγησε λοιπόν ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Τζαβέλλα και χαρακτήρισε αυτό, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια, ευκαιρία του Τσιντώτα να δείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται βάσιμα, στάθηκε στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία.

Διότι συμφώνησε μεν ότι μέχρι τώρα στη σεζόν δεν έχει δείξει σπουδαία πράγματα, ωστόσο μετέφερε τη βεβαιότητα (βάσει του προγράμματος εκγύμνασης που ακολουθεί) ότι ο άσος από το Τρίνιταντ θα εμφανιστεί πολύ διαφορετικός σε ένα μήνα από τώρα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags