Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι 11αδα του Ολυμπιακού - Αλλαγές από Μαρτίνς - Γιατί ελπίζει σε πρωτιά
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-09 15:51:00

Αυτή θα είναι 11αδα του Ολυμπιακού - Αλλαγές από Μαρτίνς - Γιατί ελπίζει σε πρωτιά

Sportdog Team
Αυτή θα είναι 11αδα του Ολυμπιακού - Αλλαγές από Μαρτίνς - Γιατί ελπίζει σε πρωτιά

Στο δικό τους παιχνίδι πρέπει να επικεντρωθούν οι «ερυθρόλευκοι» και μετά τι γίνεται στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης, στον OverFM.

Το μυαλό του στο Βέλγιο και όχι στο τι γίνεται στην Κωνσταντινούπολη, πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο αποψινό αγώνα, επισήμανε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης, στον αέρα του OverFM.

 

Πρώτα από όλα οι Πειραιώτες πρέπει να κοιτάξουν το δικό τους αγώνα και να νικήσουν την Αντβέρπ. Μετά θα πρέπει να ασχοληθούν με το τι γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και αν θα έρθει το δώρο από την Φενέρ. Οι Τούρκοι, δεν έχουν κανένα λόγω να είναι αδιάφοροι, σε ένα αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ. Αφού είναι μια γερμανική ομάδα και θα θέλουν τη νίκη για το πρεστίζ. Ανεξάρτητα, από τι θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το καθήκον του και να νικήσει. Γιατί αν η Φενέρ νικήσει και οι ερυθρόλευκοι δεν νικήσουν, δεν θα έχει κανένα νόημα τι έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

 


 

Με αλλαγές η Αντβέρπ

Οι Βέλγοι αναμένεται να παρατάξουν ενδεκάδα με αναπληρωματικούς. Γιατί έχουν ένα σημαντικό αγώνα την Κυριακή στο πρωτάθλημα, με την Σταντάρ Λιέγης. Αυτό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει εύκολο έργο. Όταν παίκτες που δεν είναι βασικοί, παίρνουν ευκαιρίες σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Υπάρχουν φορές, που αποδίδουν πολύ καλύτερα από τους βασικούς. Γι’ αυτό, τέτοια παιχνίδια θέλουν προσοχή.

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς

Δεν αναμένεται να έχουμε εκπλήξεις στη βασικοί ενδεκάδα, τόνισε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει το συνηθισμένο σχήμα (4-2-3-1), καθώς από αυτό είναι που παίρνει τα πράγματα που θέλει, αλλά και που αποδίδει. Επομένως, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ. Η αμυντική τετράδα δεν πρόκειται να αλλάξει και θα αποτελείται από τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Μπροστά τους θα είναι οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά. Ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του θα βρίσκονται οι Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά και Ρόνι Λόπεζ. Αυτή θα είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν στον αγώνα και δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό από τον 51χρονο τεχνικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags