Facebook Pixel Έρευνα που σοκάρει: Οφειλές άνω των 25 εκατ. ευρώ σε παίκτες από ελληνικές ομάδες!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-09 16:30:00

Έρευνα που σοκάρει: Οφειλές άνω των 25 εκατ. ευρώ σε παίκτες από ελληνικές ομάδες!

Sportdog Team
Έρευνα που σοκάρει: Οφειλές άνω των 25 εκατ. ευρώ σε παίκτες από ελληνικές ομάδες!

Αποκαλυπτική έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις οφειλές των ελληνικών συλλόγων προς τους παίκτες.

Όπως αναφέρει μία νέα έρευνα του ΠΣΑΠ, οι οφειλές των ελληνικών ομάδων προς τους ποδοσφαιριστές ξεπερνούν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ μέσα σε διάστημα μίας δεκαετίας.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, που υπογραμμίζει το διαρκές πρόβλημα των ομάδων που δεν καταβάλλουν τους μισθούς στους παίκτες, οι ελληνικοί σύλλογοι οφείλουν περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε διάφορες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από τη μεριά της η FIFPRO στηρίζει τον ΠΣΑΠ στην προσπάθειά του για τη δημιουργία ενός εθνικού ταμείου που θα προστατεύει τους ποδοσφαιριστές από ομάδες που δεν πληρώνουν μισθούς.

"Είναι εκπληκτικό το πόσοι μισθοί έχουν παραμείνει απλήρωτοι τα τελευταία 10 χρόνια σε παίκτες στην Ελλάδα -- και αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν μόνο τις περιπτώσεις που γνωρίζουμε εμείς. Ζητάμε από την κυβέρνηση ένα εθνικό ταμείο ποδοσφαίρου για την προστασία των παικτών μας, ώστε να γνωρίζουν ότι όταν υπογράψουν συμβόλαιο θα πληρωθούν όσα τους οφείλουν", ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπάντης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags