Facebook Pixel Ντόρτμουντ: Βρήκε τον αντικαταστάτη του Χάαλαντ η Ντόρτμουντ - Συμφώνησε με επιθετικό που τον θέλει όλη η Ευρώπη
| 2021-12-09 22:44:00

Βρήκε τον αντί-Χάαλαντ η Ντόρτμουντ - Συμφώνησε με επιθετικό που τον θέλει όλη η Ευρώπη!

Sportdog Team
Βρήκε τον αντί-Χάαλαντ η Ντόρτμουντ - Συμφώνησε με επιθετικό που τον θέλει όλη η Ευρώπη!

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει μακριά από την Βεστφαλία την καριέρα του το καλοκαίρι και για αυτό τον λόγο οι Γερμανοί βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του και μάλιστα επιθετικό που βγάζει... μάτια.

Καρίμ Αντεγέμι: Το επόμενο αστέρι ψάχνει να βρει η Ντόρτμουντ και μάλιστα σύμφωνα με την Bild οι Βεστφαλοί έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το ενδιαφέρον τους προς τον 19χρονο επιθετικό της Σάλτσμπουργκ σε συμφωνία και μάλιστα για πέντε χρόνια.

Παρόλα αυτά το δημοσίευμα αναφέρει πως ακόμα δεν υπάρχει κοινός τόπος συζήτησης με τους Αυστριακούς, με το θετικό να είναι ότι τα έχουν βρει με τον παίκτη, ενώ οι Ταύροι από την πλευρά τους θέλουν τουλάχιστον 40 εκατομμύρια για να τον πουλήσουν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καρίμ Αντεγέμι έχει βγάλει... μάτια φέτος έχοντας 3 γκολ και δύο ασίστ στο Champions League, ενώ συνολικά έχει βρει δίχτυα 15 φορές σε 27 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags