Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Αντύπα για Μαρτίνς και Ολυμπιακό - Σχόλιο μετά την ήττα από Αντβέρπ - "Πάλι καλά"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-10 11:52:00

Ατάκα Αντύπα για Μαρτίνς και Ολυμπιακό - Σχόλιο μετά την ήττα από Αντβέρπ - "Πάλι καλά"!

Sportdog Team
Ατάκα Αντύπα για Μαρτίνς και Ολυμπιακό - Σχόλιο μετά την ήττα από Αντβέρπ - "Πάλι καλά"!

Την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την ήττα από την Αντβέρπ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League σχολίασε ο απεσταλμένος, Ηρακλής Αντύπας. «Είχε καιρό ο Ολυμπιακός να κάνει τόσο άσχημο παιχνίδι στην Ευρώπη, ενώ δεν είχε κάποια μεγάλη φάση στον αγώνα. Δεν έβγαλε ένα πρόσωπο με το οποίο να φανεί ότι οι παίκτες μπήκαν να πάρουν το ματς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

Ολυμπιακός: «Πάλι καλά που έγινε αυτή η εμφάνιση του Ολυμπιακού, πολλές φορές τέτοιου είδους εμφανίσεις κάνουν καλό για τη συνέχεια. Όταν ο Μαρτίνς δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, και είπε ότι ήταν το χειρότερό του και έστειλε μηνύματα στους παίκτες για κάποιους που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Μόνο ο Εμβιλά και Βατσλίκ ήταν καλοί. Ο Μαρτίνς έφυγε γρήγορα για τα αποδυτήρια και έκανε τρεις αλλαγές στο β’ μέρος και τις ολοκλήρωσε στο 65’. Ο Βατσλίκ ήταν πολύ ήρεμος και δεν αγχώνει την άμυνα. Είναι πολύ ήρεμος και αυτό φαίνεται πολύ στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πάνω σε αυτή την εμφάνιση θα μπορέσει να τρίξει δόντια και να ταρακουνήσει τους παίκτες του, σε μία ήττα που δεν στοίχισε κάτι στην ομάδα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις πιθανότητες που υπάρχουν για τον επόμενο αντίπαλο των Πειραιωτών στους «32» του Europa League: «Το θέμα είναι η επόμενη μέρα και όσα γίνονται στις κληρώσεις, αφού οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πέσει με Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Αταλάντα. Βγαίνουν αρκετά ζευγάρια εκτός. Μπορεί να παίξει, για παράδειγμα, με τη Λειψία, αν κληρωθούν στην αρχή της διαδικασίας».

Καταλήγοντας, ο Ηρακλής Αντύπας υπογράμμισε: «Χάρηκα που ο Μαρτίνς μίλησε έξω από τα δόντια. Φυσικά και ήθελε αυτό το ματς. Στο ματς της Κυριακής θα έχει αλλαγές. Δεν βλέπω με τίποτα να παίζει ο Ονιεκούρου. Μασούρας σίγουρα, ο Ελ Αραμπί στη θέση του Τικίνιο, έχω ενδοιασμούς για Λόπες. Θα βάλει Βρουσάι, ως ένα μήνυμα για τους υπόλοιπους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags