Facebook Pixel ΑΕΚ: Σοκ με Λιβάι Γκαρσία πριν τον Αστέρα Τρίπολης - Ποιους πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ ο Γιαννίκης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-10 18:24:00

Σοκ με Λιβάι Γκαρσία πριν τον Αστέρα Τρίπολης - Ποιους πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ ο Γιαννίκης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ με Λιβάι Γκαρσία πριν τον Αστέρα Τρίπολης - Ποιους πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ ο Γιαννίκης (ΦΩΤΟ)

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Παρασκευής (10/12) ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Αρκάδες, με τον εξτρέμ από το Τρινιντάντ να έχει πρόβλημα.

ΑΕΚ: Σοκ στην Ένωση με τον Λιβάι Γκαρσία καθώς ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και ακολούθησε θεραπεία, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή, με τους ανθρώπους πάντως να είναι αισιόδοξοι ότι δεν πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα, χωρίς όμως να ρισκάρουν την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αστέρα.

Παράλληλα ο Όνγκιεν Βράνιες θα δώσει το παρών στο "Θ. Κολοκοτρώνης" μιας και προπονήθηκε κανονικά όλες τις ημέρες, παρά τα συμπτώματα διάσεισης που είχε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μπήκε στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινα οι Στάνκοβιτς που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και ο Ανσαριφάρντ που είναι ακόμα σε καραντίνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χαατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags