Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβες" για μεγάλα αστέρια του ΠΑΟΚ - "Κουρασμένα παλικάρια - Ο άλλος παίρνει 1 εκατομμύριο και..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-11 00:05:00

"Βόμβες" για μεγάλα αστέρια του ΠΑΟΚ - "Κουρασμένα παλικάρια - Ο άλλος παίρνει 1 εκατομμύριο και..."

Sportdog Team
"Βόμβες" για μεγάλα αστέρια του ΠΑΟΚ - "Κουρασμένα παλικάρια - Ο άλλος παίρνει 1 εκατομμύριο και..."

"Ας τελειώσουν τα συμβόλαια τους και ας χτίσει μια καινούργια ομάδα ο Δικέφαλος..."
 

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών, Παύλος Σαλτσίδης, και μίλησε για την βράβευση της ομάδας της άρσης βαρών του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, σχολίασε την κατάσταση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ενώ ασχολήθηκε και με το μπασκετικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Υπάρχει και αυτός ο ΠΑΟΚ που παίρνει πρωταθλήματα. Ολόκληρη η άρση βαρών κοστίζει 10.000 ευρώ, για 18-20 αθλητές και στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ο άλλος παίρνει 1 εκατομμύριο ευρώ και τραυματίζεται στην προπόνηση. Βλέπω κάτι κουρασμένα παλικάρια, βλέπω τον Μπίσεσβαρ και απογοητεύομαι και είναι και πουλέν μου. Ας τελειώσουν τα συμβόλαιά τους και ας κάνει μια καινούρια ομάδα ο ΠΑΟΚ».

Για την βράβευση της ομάδας της άρσης βαρών: «Δεν θα είναι όλη η ομάδα στη βράβευση, γιατί οι νεαροί είναι ανεμβολίαστοι. Θα είναι 3-4 αθλητές και ένα βοηθός για να βραβευτούν εκ μέρους όλης της ομάδας».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης: «Δεν υπάρχει το επίπεδο του παρελθόντος, πλέον παίζουν ο τυφλός με τον αόμματο. Κάθε χρόνο στις ομάδες έρχονται Αμερικανοί και φεύγουν, πρέπει κάποια στιγμή να δώσουμε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags