Facebook Pixel Serie A: Δεν σηκώνει... κεφάλι η Γιουβέντους - Κόλλησε και στα... νερά της Βενετίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-11 21:37:00

Δεν σηκώνει... κεφάλι η Γιουβέντους - Κόλλησε και στα... νερά της Βενετίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν σηκώνει... κεφάλι η Γιουβέντους - Κόλλησε και στα... νερά της Βενετίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη Κυρία είχε τις ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη απέναντι στην Βενέτσια και να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα, όμως για ακόμα μια φορά την φετινή σεζόν απέτυχε μένοντας στο 1-1.

Serie A: Ακόμα μια αποτυχία την φετινή σεζόν για τη Γιουβέντους που δεν κατάφερε να κερδίσει την Βενέτσια, εκτός έδρας, αν και προηγήθηκε, μένοντας στο 1-1, αποτέλεσμα που την αφήνει πίσω στο κυνήγι της τετράδας και την πρόκρισης στο επόμενο Champions League.

Οι Μπιανκονέρι μπήκαν ορμητικά στον αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, κάτι που τελικά έγινε στο 32', όταν ο Μοράτα, μετά από σέντρα του Πελεκρίνι νίκησε τον Ρομέρο κάνοντας το 1-0. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους που ισορρόπησαν την αναμέτρηση, ισοφαρίζοντας τελικά στο 55' με τον Αράμου με υπέροχο πλασέ να νικάει τον Σέζνι.

Στην συνέχεια η Γιουβέντους μπορεί να ήταν αυτή που έβγαινε συνεχώς μπροστά για να βρει το τέρμα της νίκης, όμως αδυνατούσε να βρει τελικές φάσεις, με αποτέλεσμα να αφήσει δύο βαθμούς στην Βενετία, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να είναι στην έκτη θέση, στο -6 από την τέταρτη θέση έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα περισσότερο.

Δείτε τα γκολ από τον αγώνα της Serie A
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags