Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Παζάρια" ΠΑΟΚ με ξένο σύλλογο - Ποιος παίκτης είναι στο "στόχαστρο" - Ρήτρα 3 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 13:21:00

"Παζάρια" ΠΑΟΚ με ξένο σύλλογο - Ποιος παίκτης είναι στο "στόχαστρο" - Ρήτρα 3 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
"Παζάρια" ΠΑΟΚ με ξένο σύλλογο - Ποιος παίκτης είναι στο "στόχαστρο" - Ρήτρα 3 εκατ. ευρώ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε συζητήσεις με την συγκεκριμένη ομάδα προκειμένου να γίνει η μεταγραφή που θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Ο λόγος για τον Αντόνιο Τσολάκ, ο οποίος ολοκλήρωσε μια εξαιρετική χρονιά με τη Μάλμε κατακτώντας το πρωτάθλημα και μετρώντας 15 γκολ και 4 ασίστ σε 46 αγώνες.

Ο Κροάτης επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στη σουηδική ομάδα, η οποία όμως... καίγεται να τον κρατήσει και έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για να ρίξει την ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ και να αγοράσει έτσι τον ποδοσφαιριστή.

«Ο επιθετικός δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να μείνει στη Μάλμε. Ο Τσόλακ τα πήγε πολύ καλά φέτος. Την επόμενη χρονιά θα είναι 29 ετών και γίνεται διαπραγμάτευση μεταξύ των ομάδων και θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία μαζί τους. Θα πρέπει να είναι μια λογική συμφωνία για εμάς.

Η διοίκηση βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον Τσόλακ, για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν νομίζω οτι μπορώ να πω περισσότερα αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Μάλμε, Άντερς Πόλσον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags