Facebook Pixel Παπέ Σισέ: Τρελαίνει κόσμο! Επικές ατάκες Σισε για... αλλαγή θέσης και... Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 23:06:00

Τρελαίνει κόσμο! Επικές ατάκες Σισε για... αλλαγή θέσης και... Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Τρελαίνει κόσμο! Επικές ατάκες Σισε για... αλλαγή θέσης και... Ελ Αραμπί

Απίθανες δηλώσεις από τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού μετά το γκολ που πέτυχε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του επί του Άρη που έμπλεξε στην... κουβέντα και τον Μαροκινό... κίλερ των Ερυθρολεύκων.

Παπέ Σισέ: Ξανά βρήκε δίχτυα ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού, στον αγώνα με τον Άρη, και στις δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε πως δεν θέλει να αλλάξει το... όνομά του σε Ελ Αραμπί, ούτε να παίζει σαν... φορ, όμως παρόλα αυτά είναι χαρούμενος που βρήκε ξανά δίχτυα.

Για τα γκολ του: "Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν θα αλλάξω όνομα, δεν θα αλλάξω θέση, δεν θα φτάσω τον Αραμπί, αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα".

Για τον Άρη: "Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα, είχαμε ανάγκη το αποτέλεσμα., Έπρεπε να αντιδράσουμε και να εκμεταλλευτουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Για τη δύσκολη εβδομάδα: "Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι και σήμερα. Πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης. Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να έχουμε θετικά αποτελέσματα".

Για τον Ρόνι Λόπες: ""Είναι πραγματικά ένας παίκτης με πολύ καλό πόδι και καλή μπαλιά. Μου έκανε μία πολύ καλή μπαλιά και εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία και σκοράραμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Για τον Ολυμπιακό και το ρεκόρ του: "Μεγάλη τιμή ότι παίζω στον Ολυμπιακό, που μου έχει δώσει πολλά. Χαρούμενος που γίνομαι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ", είπε ο Παπέ Σισέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags