Facebook Pixel Serie A: Διέλυσε την Κάλιαρι και πάτησε κορυφή κορυφή η Ίντερ - Χαρακίρι για Νάπολι με Έμπολι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 23:59:00

Διέλυσε την Κάλιαρι και πάτησε κορυφή κορυφή η Ίντερ - Χαρακίρι για Νάπολι με Έμπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διέλυσε την Κάλιαρι και πάτησε κορυφή κορυφή η Ίντερ - Χαρακίρι για Νάπολι με Έμπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι για τους Νερατζούρι στο Μιλάνο, απέναντι στην Κάλιαρι, με 4-0 αποτέλεσμα που την έφερε και πάλι μόνη πρώτη στην κορυφή της Serie A, ενώ λίγο νωρίτερα οι Παρτενοπέι έχασαν με 0-1 από την Έμπολι στη Νάπολι και είναι στο -4 από την κορυφή.

Serie A: Σοκ υπέστη στην έδρα της η Νάπολι, γνωρίζοντας την ήττα-έκπληξη από την Εμπολι με 1-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A. Με την απώλεια αυτή η ομάδα του νότου χάνει πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Κώστας Μανωλάς ήταν στον πάγκο. Επίσης, η Λάτσιο ηττήθηκε στην έδρα της Σασουόλο με 2-1, μολονότι προηγήθηκε αρχικά με τον Ζακάνι, μόλις στο 6ο λεπτό.

Νωρίτερα, η Αταλάντα πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Βερόνα με 2-1. Η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι ήταν καλύτερη και μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Σιμεόνε (22'), κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με τα τέρματα των Μίραντσουκ (37') και Κουπμάινερς (63').

Στο μεταξύ, τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Τορίνο, η οποία επικράτησε, στην έδρα της, της Μπολόνια με 2-1. Η «γκρανάτα» πήρε τη νίκη με τα γκολ των Σανάμπρια (24') και Σκορούπσκι (69' αυτ.), ενώ η Μπολόνια μείωσε στο 79ο λεπτό με πέναλτι του Ορσολίνι.

Λίγο αργότερα η Ίντερ διέλυσε στο Μιλάνο την Κάλιαρι με 4-0, με τον Μαρτίνες να ανοίγει το σκορ στο 29' και να χάνει πέναλτι στο 44', ενώ Σάντσες (50'), Τσαλκάνογλου (66') και το δεύτερο τέρμα του Αργεντίνου φορ να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Με τη νίκη οι Νερατζούρι πέρασαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, έναν βαθμό πάνω από την Μίλαν, ενώ στην τρίτη και στο μείον τρία είναι η Αταλάντα, με την Νάπολι να βρίσκεται τέταρτη.

Δείτε τα highlights από την Serie A.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags