Facebook Pixel Sportdog.gr | Τζέρεμι Γουίστεν: Σπάζοντας την καλοστημένη βιτρίνα των ακαδημιών
| 2021-12-14 04:33:00

Τζέρεμι Γουίστεν: Σπάζοντας την καλοστημένη βιτρίνα των ακαδημιών

Sportdog Team
Τζέρεμι Γουίστεν: Σπάζοντας την καλοστημένη βιτρίνα των ακαδημιών

Ο φέρελπις Τζέρεμι Γουίστεν, προ ολίγων ημερών, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, όντας αγιάτρευτα ερωτευμένος με τη «στρογγυλή Θεά».

Αρχές του Νοέμβρη, μία συγκλονιστική είδηση ταρακούνησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο του «Νησιού». Η Μάντσεστερ Σίτυ και ολόκληρος ο χώρος του αθλητισμού πενθούσε την απώλεια ενός δικού τους παιδιού. Ο Τζέρεμι Γουίστεν, ένας άσημος νεαρός με όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πήρε την μοιραία απόφαση να κόψει ο ίδιος το νήμα της ζωής του, αυτοκτονώντας και γεμίζοντας με ερωτηματικά ολόκληρη τη ποδοσφαιρική κοινότητα. O Γουίστεν ήταν ένας κοινός πιτσιρικάς σαν όλους τους άλλους.

Εξ’απαλών ονύχων ερωτευμένος με τη «στρογγυλή Θεά» και μέλος των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτυ. Στόχος και απατηλό του όνειρο ήταν να αγωνιστεί στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο ήταν μεγάλο. Αγαπούσε τις προπονήσεις και τους αγώνες. Ήταν απ’αυτούς που σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι στο καλό πάει λάθος, μιας και πολλές φορές έμενε ολομόναχος μετά τις προπονήσεις, θέλοντας να βελτιώσει τα αδύναμα σημεία του παιχνιδιού του. Ήταν απ’αυτούς που έμπαινε πρώτος για προπόνηση και έφευγε τελευταίος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags