Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Δίνουν απαντήσεις οι Ρουμάνοι για παραίτηση Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ - Τι λένε και για Μπεσίκτας
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-13 23:10:00

Δίνουν απαντήσεις οι Ρουμάνοι για παραίτηση Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ - Τι λένε και για Μπεσίκτας

Sportdog Team
Δίνουν απαντήσεις οι Ρουμάνοι για παραίτηση Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ - Τι λένε και για Μπεσίκτας

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε την Κυριακή με το δημοσίευμα περί ενδεχόμενης παραίτησης του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο Ρουμάνος δημοσιογράφος και φίλους του τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα περί παραίτησής του για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, δεν ξέρω πως γράφτηκε. Είναι περίπλοκη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ τον γνωρίζω 20 χρόνια και ξέρω πως αντιδράει, μόνο με δουλειά. Δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι fake news.

Κάποιοι θέλουν να κερδίσουν εντυπώσεις και βάζουν στα ρεπορτάζ εντυπωσιακούς τίτλους για δημοσιότητα. Ο Λουτσέσκου πιστεύει στην ομάδα και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι fake news και αυτό με την Μπεσίκτας, έχει πάει και έχει έρθει εκεί... 10.000 φορές. Δεν ισχύει», είπε για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags