Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συμπαίκτης με Σεμέδο ο Ίνγκασον!
| 2021-12-14 08:45:00

Συμπαίκτης με Σεμέδο ο Ίνγκασον! Τί του δίνει κίνητρο

Sportdog Team
Συμπαίκτης με Σεμέδο ο Ίνγκασον! Τί του δίνει κίνητρο

Πώς οι μάχες με την περσινή δευτεραθλήτρια και φετινή πρωτοπόρο στη Δανία, μπορούν να αξιοποιηθούν από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Συμπαίκτης με Σεμέδο ο Ίνγκασον! Τί του δίνει κίνητρο. Πως οι μάχες με την περσινή δευτεραθλήτρια και φετινή πρωτοπόρο στη Δανία, μπορούν να αξιοποιηθούν από τον ΠΑΟΚ.

Πρωτοσέλιδο χτύπημα έχει η εφημερίδα Metrosport τη συνέντευξη του Ίνγκι Ίνγκασον για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο Conference League.

«Κίνητρο η Μίντιλαντ» είναι ο τίτλος στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας που αναφέρει πως οι μάχες με την περσινή δευτεραθλήτρια και φετινή πρωτοπόρο στη Δανία, μπορούν να αξιοποιηθούν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν από τους σταθερούς πυλώνες της πορείας του Δικεφάλου την περασμένη χρονιά, με την φετινή να μην εξελίσσεται το ίδιο καθώς αναγκάστηκε να μείνει εκτός λόγω του τραυματισμού του, με τον ίδιο να έχει επιστρέψει και μετά από επτά μήνες να είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσει τον Δικέφαλο.

Ο Ίνγκασον κέρδισε μάλιστα μια θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, όπως αυτή αναδείχτηκε από την 40η Γιορτή των βραβείων 2020-2021 του ΠΣΑΠΠ. Παρτενέρ στο σχήμα έχει τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags