Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στις μεταγραφές ΠΑΟΚ - Συμφωνία Σαββίδη με Λουτσέσκου - Γι’ αυτό δεν σκοράρει ο Σφιντέρσκι
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-14 14:28:00

Ανατροπή στις μεταγραφές ΠΑΟΚ - Συμφωνία Σαββίδη με Λουτσέσκου - Γι’ αυτό δεν σκοράρει ο Σφιντέρσκι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στις μεταγραφές ΠΑΟΚ - Συμφωνία Σαββίδη με Λουτσέσκου - Γι’ αυτό δεν σκοράρει ο Σφιντέρσκι

Η μεγάλη έκπληξη τον Γενάρη και γιατί αλλάζουν τα σχέδια. Πού... ψάχουν πλέον για παίκτες οι Θεσσαλονικείς και οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη βιτρίνα για πώληση. Γιατί είναι... διαφορετικός ο Πολωνός στην Τούμπα και στην Εθνική του;

Στην ελληνική αγορά φαίνεται ότι έχει στρέψει την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι η ομάδα δεν κοιτάζει λύσεις και από το εξωτερικό.

 

Για ποιον λόγο οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται αυτό το διάστημα κυρίως με λύσεις από την Ελλάδα; Μα, φυσικά, για να υπάρξει το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο και οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να καταφέρουν να ενταχθούν και να αποδώσουν άμεσα. Γράφουμε ξανά: Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Δικέφαλος δεν έχει τις κεραίες του ανοιχτές σε άλλα πρωταθλήματα. Αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι κοιτάζουν, κυρίως, παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ.

 

Στο θέμα των αποχωρήσεων, γιατί πάντα είναι ανοιχτές και οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών, δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι στον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης που θα μπορούσε να πωληθεί και να φέρει καλά χρήματα, με βάση την ηλικία του και τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ο Γιάννης Μιχαϊλίδης. Αλλά το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι δεν πρόκειται να απασχολήσει τώρα η αποχώρησή του.

 

Το ίδιο, πάνω-κάτω, συμβαίνει και με τον Σφιντέρσκι, που είναι μια ακόμα περίπτωση που θα μπορούσε να φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Στην περίπτωση του Πολωνού υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να γίνει κάτι τον Γενάρη, αλλά και πάλι ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

 

Με την ευκαιρία, πάντως, για να δώσουμε και μια απάντηση στο ερώτημα που "καίει" πολλούς στον Δικέφαλο, ο λόγος που πηγαίνει καλύτερα (είναι πιο παραγωγικός) ο Σφιντέρσκι στην εθνική του ομάδα, είναι ακριβώς επειδή εκεί δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα και ο ίδιος! Είναι πρώτης τάξης βιτρίνα η εθνική Πολωνίας και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο άσος του Δικέφαλου.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί κάνουν… πόλεμο σε Λουτσέσκου - Οριστική απόφαση από Σαββίδη - Μεταγραφή μέσα στο 2021!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags