Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρωτική η Μπάγερν - Σόου Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι και πεντάρα στη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-14 21:44:00

Σαρωτική η Μπάγερν - Σόου Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι και πεντάρα στη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου (Vid)

Sportdog Team
Σαρωτική η Μπάγερν - Σόου Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι και πεντάρα στη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου (Vid)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Βαυαρούς, που "συνέτριψαν" με 5-0 τη Στουτγκάρδη, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε ως βασικός ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Χειμερινή διακοπή... ασφαλείας (το πρωτάθλημα διακόπτεται μετά το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, έως τις 7/01) θα κάνει η Μπάγερν, η οποία στο εναρκτήριο ματς της 16ης ημέρας της Bundesliga διέλυσε με 5-0 στην «Μερτσέντες Μπενζ-Αρένα» την Στουτγκάρδη, η οποία προερχόταν από 2 νίκες και μία ισοπαλία.

Η άμυνα των γηπεδούχων, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να παίζει σε όλο το 90λεπτο, υπέφερε από τους Βαυαρούς, που είχαν σε απίστευτο βράδυ τον Ζερζ Γκνάμπρι, ο οποίος με χατ τρικ και δύο ασίστ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Αυτό που αξίζει ν΄ αναφερθεί είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Ζούλιαν Νάγκελσμαν σκόραρε σε 23ο συνεχόμενο ματς, ανεξαρτήτως έδρας, απέναντι στους «Σουηβούς, ενώ ιστορικά έχει πετύχει τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ (με τα σημερινά 98) απέναντι στη Στουτγκάρδη.

Παράλληλα διατήρησε το αήττητο για 15ο σερί ματς που έδωσε στην έδρα της Στουτγκάρδης σε όλες τις διοργανώσεις (13-2-0), φτάνοντας στην 10η συνεχόμενη νίκη της στο συγκεκριμένο γήπεδο στο πλαίσιο της Bundesliga (τελευταία φορά που ηττήθηκε εκεί ήταν στις 10-11-2007 με 3-1).

Τέλος, η Στουτγκάρδη έχει ηττηθεί στα 18 από τα 19 τελευταία ματς με τους Βαυαρούς, ανεξαρτήτως έδρας, στο πρωτάθλημα. Η μοναδική της νίκη ήταν το Μάιο του 2018 στο Μόναχο με 4-1!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags