Facebook Pixel Μπαντού Ντιαγέ: Πάγωσαν Μάντζιος και Καρυπίδης με το δημοσίευμα - "Χάνει Ντιαγέ ο Άρης"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-15 18:54:00

Πάγωσαν Μάντζιος και Καρυπίδης με το δημοσίευμα - "Χάνει Ντιαγέ ο Άρης"

Sportdog Team
Πάγωσαν Μάντζιος και Καρυπίδης με το δημοσίευμα - "Χάνει Ντιαγέ ο Άρης"

Μπορεί ο Σενεγαλέζος να είναι από τους καλύτερους παίκτες των Κιτρίνων τον τελευταίο καιρό, όντας βασικό γρανάζι της ομάδας, όμως σύμφωνα με όσα γράφονται θα πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς αυτόν.

Μπαντού Ντιαγέ: Μπαράζ... δημοσιευμάτων για τον Σενεγαλέζο μέσο του Άρη έρχονται στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής των Κίτρινων είναι πάρα πολύ πιθανό να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και μάλιστα να είναι στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα, που θα γίνει από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου στο Καμερούν.

«Ο Αλιού Σισέ δεν πρέπει ούτε καν να το σκέφτεται να πάει στο Κόπα Άφρικα χωρίς τον Ντιαγέ. Κάνει θαύματα στη μεσαία γραμμή με τον Άρη Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο Ανρί Καμαρά, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Σενεγάλης. Αυτό βέβαια αν συμβεί θα προσθέσει ακόμα έναν... πονοκέφαλο στον Άκη Μάντζιο, μιας και αν συμβεί εκτός από τον Μπαντού Ντιαγέ δεν θα έχει στην διάθεσή του την ίδια περίοδο και τον Καμάρα, που θα είναι στη διοργάνωση με την εθνική Μαυριτανίας, σίγουρα πάντως για λιγότερο διάστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags