Facebook Pixel ΠΑΟΚ Β' - Πάμπλο Γκαρσία: Απίστευτα "καρφιά" από Γκαρσία - "Αγωνιστικός χώρος για να φυτέψεις καρότα και πατάτες..." (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-15 17:38:00

Απίστευτα "καρφιά" από Γκαρσία: "Αγωνιστικός χώρος για να φυτέψεις καρότα και πατάτες..." (vid)

Sportdog Team
Απίστευτα "καρφιά" από Γκαρσία: "Αγωνιστικός χώρος για να φυτέψεις καρότα και πατάτες..." (vid)

Αιχμές για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μακεδονικού άφησε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του ΠΑΟΚ Β' από την Ξάνθη με 1-0.

ΠΑΟΚ Β' - Πάμπλο Γκαρσία: Ο τεχνικός του Δικεφάλου άφησε αιχμές για τον αγωνιστικό χώρο λέγοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούν να εξελιχθούν σε τέτοιο γήπεδο και να πάνε στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ Β':

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου που έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι πληρώσαμε πως δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. "Κοιμηθήκαμε" και γι' αυτό δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, σε ένα γήπεδο που μόνο μπορείς να φυτέψεις καρότα και πατάτες.

Έχω πει για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, ότι θέλουν ένα καλό γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να παίξουμε με μακριές μπαλιές, ούτε τακτικά, το άθλημα μας είναι το ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με τα πόδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, όταν παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags