Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Έκρηξη Κούγια: "Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο ποδοσφαιρικό νούμερο στη ζωή μου"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-16 16:10:00

Έκρηξη Κούγια: "Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο ποδοσφαιρικό νούμερο στη ζωή μου"!

Sportdog Team
Έκρηξη Κούγια: "Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο ποδοσφαιρικό νούμερο στη ζωή μου"!

"Άντε βαρεθήκαμε με τα νούμερα", αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ σε ανακοίνωσή του.

«Δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ ξανά τέτοιο ποδοσφαιρικό νούμερο στη ζωή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας για τον Νίκο Πατσιαβούρα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Έχω γνωρίσει και αν έχω γνωρίσει ποδοσφαιρικά νούμερα στην ζωή μου, αλλά σαν και αυτόν δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ.

Από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Λάρισα ο φίλος μου και παλιός προπονητής και παίκτης του Άρη Πετρούπολης Νίκος Πατσιαβούρας με παρακαλούσε να τον βάλω στο συμβούλιο και ότι θα φέρει δεκάδες πινακίδες και διαρκείας.

Αρνήθηκα γιατί οι άνθρωποι που με παρακάλεσαν να έρθω στην Λάρισα και να αγοράσω τις μετοχές της ΑΕΛ, αφού ήταν υπό κατάρρευση δεν είχε τότε ούτε έναν ποδοσφαιριστή δεν είχε ούτε γήπεδο και δεν έπαιρνε επί χρόνια αδειοδότηση, μου είπαν ότι πρόκειται για ποδοσφαιρικό νούμερο που τα ίδια λέει ότι θα πραγματοποιήσει σε όλους τους ιδιοκτήτες, τα ίδια έλεγε και στον Πλεξίδα και στο τέλος τίποτα δεν κάνει και παίρνει μόνος τους δημοσιογράφους για να δίνει συνεντεύξεις γιατί χωρίς να μιλάει για την ΑΕΛ, με την οποία δεν είχε καμία σχέση και για την οποία δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, δεν θα τον γνώριζε ούτε η μάνα του.

Το καλοκαίρι λόγω του Τάκη Παραφέστα και της εκτιμήσεως που τρέφω σε αυτόν επί δεκαετίες υποχώρησα και τον έβαλα στο συμβούλιο ως υπεύθυνο marketing.

Δυστυχώς αυτοί που μου τον είχαν περιγράψει επαληθεύθηκαν και όχι μόνο δεν έφερε πινακίδες, όχι μόνο δεν έφερε επιχειρηματίες να αγοράσουν ακριβά διαρκείας, αλλά χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα άρχισε να ζητάει να τον βγάζουν για να δίνει συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ και επειδή δεν τον βγάζαμε άρχισε να δίνει συνεντεύξεις σε αυτούς που μας βρίζουν κάθε μέρα και είναι κατηγορούμενοι ακόμη και για εκβίαση μας χωρίς έστω σε μία από αυτές τις συνεντεύξεις να καλέσει επιχειρηματίες να βάλουν πινακίδες ή απλούς οπαδούς να πάρουν διαρκείας.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μόλις τον καλέσαμε να πάρει ο ίδιος ένα διαρκείας των 600€ εξαφανίστηκε και μάλιστα δημοσιοποίησε μόνος του ότι παραιτήθηκε γιατί εμείς τον αγνοήσαμε για να πάρει έστω δημοσιότητα για αυτή την πράξη.

Τον περιμένουμε όπως ο ίδιος είπε σήμερα να αγοράσει τις μετοχές της ΑΕΛ για να την σώσει.

Άντε βαρεθήκαμε με τα νούμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags