Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Στη λίστα των Μπλαουγκράνα ο Καβάνι!
| 2021-12-17 10:56:00

"Ρουκέτα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Αυτόν τον επιθετικό θέλει η Μπαρτσελόνα - Πα-νι-κός!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Αυτόν τον επιθετικό θέλει η Μπαρτσελόνα - Πα-νι-κός!

Το συμβόλαιο του Εντινσον Καβάνι με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, κάτι που σημαίνει, ότι από την Πρωτοχρονιά, ο Ουρουγουανός επιθετικός, είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του.

Μπαρτσελόνα: Ο έμπειρος άσος, ο οποίος εντάχθηκε στους «κόκκινους διάβολους» τον Οκτώβριο του 2020, έχει ταλαιπωρηθεί εφέτος από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να παίξει σε μόλις οκτώ αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και να σκοράρει μία φορά.

Οπως όλα δείχνουν, ο Καβάνι, θέλει να αλλάξει... κλίμα και σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του, Βάλτερ Γουλιελμόνε, μόνο εάν προκύψει μία εξαιρετική πρόταση από την Βραζιλία, ο πελάτης του θα εξέταζε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική. Την ίδια ώρα τα ΜΜΕ της Αργεντινής, αποκάλυψαν ότι η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς προσέγγισε τον 34χρονο επιθετικό, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Και πράγματι, η επιστροφή του Καβάνι στην αμερικανική ήπειρο, θα καθυστερήσει, εάν ισχύουν οι πληροφορίες του «TyC Sports», σύμφωνα με τις οποίες, ο «Matador» έχει αποφασίσει να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα άμεσα, δηλαδή μέσω της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και κατά πάσα πιθανότητα, τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, θα ανακοινωθεί η συμφωνία τους, με τον Καβάνι να παίρνει θέση βασικού στην επιθετική λειτουργία των «μπλαουγκράνα», δεδομένης της αποχώρησης από την ενεργό δράση του Σέρχιο Αγουέρο και της απογοητευτικής απόδοσης του Λουκ Ντε Γιονγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags