Facebook Pixel Premier League: Τρομερές ατάκες Κλοπ - "Τώρα όλοι οι αντιεμβολιαστές θα πουν ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-17 17:47:00

Τρομερές ατάκες Κλοπ - "Τώρα όλοι οι αντιεμβολιαστές θα πουν ότι..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Κλοπ - "Τώρα όλοι οι αντιεμβολιαστές θα πουν ότι..."

Ο προπονητής της Λίβερπουλ εξαπέλυσε δριμύ "κατηγορώ" κατά των αντιεμβολιαστών, μετά από τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε παίκτες της αγγλικής ομάδας.

Premier League: Η Λίβερπουλ "χτυπήθηκε" από κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα το παιχνίδι της Κυριακής με την Τότεναμ, που επίσης έχει αρκετά κρούσματα στις τάξεις της, να απειλείται με αναβολή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως θα ήθελε το ματς να διεξαχθεί κανονικά εφόσον δεν εντοπιστούν περαιτέρω κρούσματα, ενώ μίλησε και για τη στάση των αντιεμβολιαστών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ:

"Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Δεν έχουμε πληροφορίες για την Τότεναμ, δεν ξέρω τίποτα γι' αυτήν. Δεν έχω ιδέα αν προπονούνται από σήμερα, από αύριο ή εδώ και μια εβδομάδα. Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Είναι δύσκολο να πάρεις οποιαδήποτε πληροφορία που αποτελεί μέρος της προετοιμασίας για το παιχνίδι.

Ειλικρινά δεν πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να γίνει το ματς την Κυριακή. Αλλά το λέω τώρα. Αν σε δύο ώρες που φτάσουν οι παίκτες εδώ έχουμε έξι, επτά, οκτώ περισσότερα κρούσματα, φυσικά δεν μπορούμε να παίξουμε. Αλλά στην κατάσταση που είμαστε τώρα μπορούμε να παίξουμε και θα θέλαμε να παίξουμε.

Το πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι τα παιδιά να είναι υγιή. Όπως όλοι μας προφανώς. Τώρα για παράδειγμα ξέρω ότι όλοι οι αντιεμβολιαστές εκεί έξω θα πουν ο Κλοπ τους προέτρεψε να εμβολιαστούν και τώρα πήραν κόλλησαν κορονοϊό. Δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα κολλήσεις. Μπορείς να το κολλήσεις αλλά το ξεπερνάς με τον σωστό τρόπο. Γι' αυτό είναι ο εμβολιασμός. Ναι, καθιστά μάλλον πιο απίθανο στο να το αποκτήσεις. Αυτή είναι η κατάσταση και νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτό γιατί υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα εκεί έξω που απλά δεν καταλαβαίνω. Πώς μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που κολλάει τον ιό, ειδικά όταν θέλει να εμβολιαστεί; Δεν γίνεται αυτό".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags