Facebook Pixel Nations League - UEFA: "Μπαμ" μεγατόνων από UEFA - Σκέφτεται Βραζιλία και Αργεντινή για το Nations League!
| 2021-12-18 18:04:00

"Μπαμ" μεγατόνων από UEFA - Σκέφτεται Βραζιλία και Αργεντινή για το Nations League!

Sportdog Team
"Μπαμ" μεγατόνων από UEFA - Σκέφτεται Βραζιλία και Αργεντινή για το Nations League!

Τα δύο μεγαθήρια της Νοτίου Αμερικής και του κόσμου γενικότερα είναι πολύ πιθανό να αγωνίζονται στο Nations League από το 2024, όπως αποκάλυψε σχετικά στέλεχος της UEFA.

Nations League - UEFA: Με τις Βραζιλία, Αργεντινή και Κολομβία είναι πολύ πιθανό να διεξάγεται η διοργάνωση του Nations League από το 2024!

«H UEFA δουλεύει αρκετά πρότζεκτ με την Conmebol, ένα από αυτά αφορά το Nations League αλλά τίπoτα δεν είναι οριστικό, αφού αναμένονται οι αποφάσεις», ανέφερε μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο Reuters.

Στόχος είναι να γίνει πιο ανταγωνιστικό και εμπορικό το Nations League, με τις Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία να είναι οι τρεις σίγουρες που θα συμμετέχουν και θα βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Επίσης, οι άλλες επτά χώρες της Νοτίου Αμερικής θα δίνουν το παρών στη διοργάνωση και θα χωρίζονται στα άλλα τρία γκρουπ δυναμικότητας!

«Από το 2024, η Conmebol θα συμμετάσχει στο Nations League. Δεν ξέρουμε ακόμη την φόρμουλα που θα συμβεί αυτό, ούτε τον τρόπο διεξαγωγής. Ήδη έχουν υπογραφεί κάποια προσύμφωνα ανάμεσα στις δύο ομοσπονδία και από το 2024 και έπειτα, αυτές οι ομάδες θα παίζουν στο Nations League», συμπλήρωσε.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags