Facebook Pixel Νάπολι: "Καίνε" τον Μανωλά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 22:38:00

"Καίνε" τον Μανωλά! Βρήκαν αντικαταστάτη στη θέση του πριν καλά πιάσει λιμάνι

Sportdog Team
"Καίνε" τον Μανωλά! Βρήκαν αντικαταστάτη στη θέση του πριν καλά πιάσει λιμάνι

Ποιός είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει τελικά τη θέση του Έλληνα στόπερ;

Νάπολι: "Καίνε" τον Μανωλά! Βρήκε αντικαταστάτη στη θέση του πριν καλά πιάσει λιμάνι. Ποιός είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει τελικά τη θέση του Έλληνα στόπερ; Ποιός είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει τελικά τη θέση του Έλληνα στόπερ;

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Μανωλά μετά από επτά χρόνια, με τη Νάπολι να βάζει ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της για την πώληση του Έλληνα στόπερ σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Κάπως έτσι, οι «παρτενοπέι» τσεκάρουν την αγορά για πιθανούς αντικαταστάτες του 30χρονου κεντρικού αμυντικού και το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας ενόψει Ιανουαρίου είναι αυτό του Ντάβινσον Σάντσες.

Πρόκειται για τον 25χρονο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ανήκει στην Τότεναμ αλλά… παίζει και δεν παίζει τη φετινή σεζόν. Συνολικά έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και ένα γκολ. Διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, τις εξαιρετικές του τοποθετήσεις αλλά και την δυνατότητά του να παίρνει τις εναέριες μονομαχίες, ωστόσο υστερεί με την μπάλα στα πόδια.

Ο Σάντσες έχει συμβόλαιο ως το 2024 με την Τότεναμ, κάτι που σημαίνει πως τα «σπιρούνια» θα αξιώσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags