Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: "Τελειωμένη" υπόθεση του Σεμέδο - Εκεί τον δίνει ο Ολυμπιακός - Τα λεφτά του deal
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-19 08:38:00

"Τελειωμένη" υπόθεση του Σεμέδο - Εκεί τον δίνει ο Ολυμπιακός - Τα λεφτά του deal

Sportdog Team
"Τελειωμένη" υπόθεση του Σεμέδο - Εκεί τον δίνει ο Ολυμπιακός - Τα λεφτά του deal

Νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για σίγουρη μεταγραφή του Πορτογάλου στόπερ και μάλιστα αναφέρει και τα ποσά της συμφωνίας με τους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Σίγουρα εμφανίζονται τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία για την μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο τον Ιανουάριο.

Μετά την έλευση του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Σεμέδο βλέπει την πόρτα της εξόδου, καθώς βρίσκεται σε... δυσμένεια από το καλοκαίρι, πριν ακόμα ξεσπάσει το σκάνδαλο με την υπόθεση βιασμού στην οποία ενεπλάκη. 

Σύμφωνα με τη “Record” η υπόθεση της μεταγραφής του Πορτογάλου στην Πόρτο θεωρείται τελειωμένη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό των “Δράκων”.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για συμφωνία Ολυμπιακού-Πόρτο, η οποία περιλαμβάνει δανεισμό (με ενοίκιο 50.000 ευρώ) και οψιόν αγοράς στα 5-6 εκατ. ευρώ. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα από πλευράς Πειραιωτών, οι οποίοι φαίνεται να έχουν υψηλότερες απαιτήσεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags