Facebook Pixel Ντούσαν Βλάχοβιτς: Ποιος Κριστιάνο; Τρελαίνει κόσμο ο Βλάχοβιτς, ιστορική επίδοση στη ματσάρα με Σασουόλο! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-19 16:05:00

Ποιος Κριστιάνο; Τρελαίνει κόσμο ο Βλάχοβιτς, ιστορική επίδοση στη ματσάρα με Σασουόλο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ποιος Κριστιάνο; Τρελαίνει κόσμο ο Βλάχοβιτς, ιστορική επίδοση στη ματσάρα με Σασουόλο! (ΦΩΤΟ)

Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να παίζει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Σασουόλο έφυγε με το βαθμό από το «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στην Φιορεντίνα (2-2), αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Ιστορική επίδοση στο ματς από τον απίθανο Ντούσαν Βλάχοβιτς!

Ντούσαν Βλάχοβιτς: Οι «βιόλα» παρά το αρχικό σοκ που δέχτηκαν κατάφεραν με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της επανάληψης να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο, η αποβολή του Μπαράγκι στο 68΄, επτά λεπτά μετά το 2-2 που έκανε ο Φρατέζι, δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσουν την πλήρη ανατροπή του σκηνικού.

Ιστορική επίδοση σημείωσε ο εκπληκτικός Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος έφτασε τα 33 τέρματα στη Serie A μέσα στο 2021 και ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2020!

Επίσης, έγινε ο 5ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό των γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης Φιορεντίνα μετά τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα το 1994, που σκοράρει σε 6 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος. Τρομερός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags