Facebook Pixel Φέγενορντ - Άγιαξ: Φοβερός Τάντιτς για επίθεση στο πούλμαν του Άγιαξ: "Ποια καπνογόνα; Μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε"
| 2021-12-20 09:47:00

Φοβερός Τάντιτς για επίθεση στο πούλμαν του Άγιαξ: "Ποια καπνογόνα; Μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε"

Sportdog Team
Φοβερός Τάντιτς για επίθεση στο πούλμαν του Άγιαξ: "Ποια καπνογόνα; Μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε"

Ο Ντούσαν Τάντιτς μίλησε για την επίθεση με πέτρες και πυρσούς, που δέχτηκε το πούλμαν με την αποστολή του Άγιαξ, από οπαδούς της Φέγενορντ, δίνοντας μια επική απάντηση.

Φέγενορντ - Άγιαξ: Ο 33χρονος Σέρβος επιθετικός του Άγιαξ, μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητή τον "Αίαντα" με 2-0, κλήθηκε να σχολιάσει την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν του Άγιαξ με πυρσούς και πέτρες.

Όπως φάνηκε, ο Τάντιτς, που σκόραρε το ένα γκολ και δημιούργησε το άλλο, δεν... συγκινήθηκε από την επίθεση των οπαδών της Φέγενορντ κατά την άφιξή τους στο «De Kuip», αναφέροντας πως έχει ζήσει βομβαρδισμούς στη Σερβία!

«Μου έδωσε κίνητρο. Έπρεπε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε φορά που είναι όλα εναντίον μου, βρίσκω δύναμη. Μη με ρωτάτε αν τρόμαξα, διότι δεν τρόμαξα. Μπορεί να πιστεύετε πως είμαι λίγο τρελός, όμως μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε γύρω μου. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος.

Μετά από το πέναλτι για το 0-2 φώναξα dai, που σημαίνει πάμε! Ήθελα να μας δώσω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και δεν ήθελα να μείνουμε ακόμη πιο μακριά από την PSV και από την Φέγενορτ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, διότι δείξαμε ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος άσος που έζησε στην Μπάτσκα Τόπολα από το 1988 έως το 2010 και ένιωσε στο... πετσί του τους βομβαρδισμούς της χώρας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags