Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: 160 εκατομμύρια ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - Αυτόν φέρνει τον Γενάρη - Απόφαση Ιβάν για τον Βαρέλα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-20 12:58:00

160 εκατομμύρια ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - Αυτόν φέρνει τον Γενάρη - Απόφαση Ιβάν για τον Βαρέλα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
160 εκατομμύρια ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - Αυτόν φέρνει τον Γενάρη - Απόφαση Ιβάν για τον Βαρέλα!

Τίναξε την μπάνκα και τώρα ετοιμάζεται για νέες επενδύσεις. Πόσα χρήματα έχουν μπει στον Δικέφαλο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, οι αλλαγές στον σύλλογο που ξεκινούν από τον Γενάρη, η επιστροφή του Γιώργου και το πολύ σοβαρό ζήτημα με τον έμπειρο αμυντικό.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Στα 5 εκατ. ευρώ θα φτάσει η νέα αύξηση στο ΜΚ τής ΠΑΕ που αποφασίστηκε το πρωί της Δευτέρας, με το συνολικό ποσό που έχει βάλει έξτρα ο Σαββίδης στα ταμεία για να λειτουργήσει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, να φτάνει στα 160 εκατ. ευρώ!

 

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, δεδομένου ότι ο Ιβάν βρίσκεται περίπου 10 χρόνια στην ομάδα και, παρά τα έσοδα που έχουν υπάρξει από πωλήσεις, τηλεοπτικά, τίτλους κ.λπ., χρειάστηκε να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη!

 

Στο θέμα τού τεχνικού διευθυντή, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία με άνθρωπο από την Πορτογαλία. Η πρόσληψη του Ζοζέ Μπότο, που έχει το προσωνύμιο "Ο βασιλιάς των μεταγραφών", δείχνει πως καθώς το κυριότερο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του συλλόγου είναι να έρθει κάποιος που θα μπορεί να πουλάει κιόλας, και όχι μόνο να φέρνει ποδοσφαιριστές.

 

Γιατί η ενεργοποίηση του Γιώργου Σαββίδη αναμένεται να λειτουργήσει ως επιταχυντής εξελίξεων στο θέμα της ενίσχυσης. Το ζήτημα, όμως, είναι τι γίνεται με τους παίκτες που θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, με εκείνους που θα λυθούν τα συμβόλαιά τους, αλλά και πώς θα χαραχθεί μια σταθερή πολιτική στις πωλήσεις.

 

Τι ισχύει με τον Βαρέλα

 

Στο θέμα του Βαρέλα άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι είναι κατανοητό να θέλει το καλύτερο για τον γιό του, για αυτό και τον πήρε από τις ακαδημίες τού Δικέφαλου και τον πήγε στην Μπενφίκα. Αλλά φαίνεται ότι και ο Ιβάν Σαββίδης όπως και όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα συζητούν στο γεγονός ότι ο πεπειραμένος στόπερ δεν ενημέρωσε τον σύλλογο και ο,τι έκανε το έκανε χωρίς να είναι σε συνεννόηση με τον σύλλογο. Έστω να ενημερώσει.

 

Υπάρχει περίπτωση να "τελειώσει" ο Βαρέλα από την ομάδα, όπως ακούγεται; Αυτό μπορεί να γίνει προφανώς μόνο με απόφαση Σαββίδη, αλλά κάτι τέτοιο για την ώρα δεν φαίνεται να ισχύει. Ο Βαρέλα παραμένει στην ομάδα, για την ώρα υπολογίζεται, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομάδα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη κίνηση Ιβάν, μεταγραφές ουσίας ο ΠΑΟΚ - Η ανακάλυψη Ζαχά και το παιδί-θαύμα της Γιουνάιτεντ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags