Facebook Pixel UEFA: Μπλέξιμο για την UEFA - Μεγάλη ομάδα πάει στο CAS κατά της Ομοσπονδίας!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-20 21:24:00

Μπλέξιμο για την UEFA - Μεγάλη ομάδα πάει στο CAS κατά της Ομοσπονδίας!

Sportdog Team
Μπλέξιμο για την UEFA - Μεγάλη ομάδα πάει στο CAS κατά της Ομοσπονδίας!

Κορυφαίος σύλλογος ανοίγει... πόλεμο με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μετά τον αποκλεισμού του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γιατί τα έχουν βάλει με την UEFA.

Η Τότεναμ θα προσφύγει στο CAS κατά της UEFA μετά τον αποκλεισμό της από το Europa Conference League λόγω καταλογισμού αγώνα σε βάρος της λονδρέζικης ομάδας στα χαρτιά.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει στη Ρεν τη νίκη στα χαρτιά στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής για τους ομίλους του Europa Conference League, αποτέλεσμα που έδωσε τη 2η θέση και την πρόκριση στη Φίτεσε, αφήνοντας 3η την Τότεναμ.

Το παιχνίδι δεν διεξήχθη λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Τότεναμ και παράλληλα δεν στάθηκε δυνατό να οριστεί αργότερα λόγω μη διαθέσιμης ημερομηνίας.

Όπως τονίζουν από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το ματς θα έπρεπε να γίνει ως τις 31 Δεκεμβρίου, με την Τότεναμ, ωστόσο να μην έχει κάποιο κενό ως εκείνη την ημερομηνία λόγω του βεβαρυμένου προγράμματός της. Συνεπώς η αγγλική ομάδα θεωρήθηκε υπεύθυνη για την αδυναμία διεξαγωγής του ματς και αποφασίστηκε ότι πρέπει να το χάσει στα χαρτιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags