Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποχαιρετιστήριο μήνυμα πρώην προέδρου!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 01:52:00

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα πρώην προέδρου της ΑΕΚ! Έφυγε παλιό στέλεχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Sportdog Team
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα πρώην προέδρου της ΑΕΚ! Έφυγε παλιό στέλεχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Τί έγραψε στο Facebook για τον παράγοντα της Ένωσης που έτρεχε για όλους και για όλα.

ΑΕΚ: Αποχαιρετιστήριο μήνυμα πρώην προέδρου! «Έφυγε» παλιό στέλεχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Γιαννίσης, ο οποίος υπηρέτησε για δεκαετίες την ΠΑΕ ΑΕΚ ως επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είχε εξελιχθεί σε ένα πρόσωπο με ξεχωριστή παρουσία στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Την είδηση αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Έφυγε ένας ανιδιοτέλης εργάτης της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Γιαννίσης. Οι περισσότεροι ίσως να μην τον γνωρίζετε αλλά ο Βαγγέλης για 25 κ πλέον χρόνια ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές κ υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την αγαπημένη μας ομάδα. Δεν υπήρχε μέρα κ ώρα που να μην ήταν διαθέσιμος, δεν υπήρχε «αποστολή» που δεν ολοκλήρωνε με επιτυχία. Ο Βαγγέλης στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί παίκτη, ο Βαγγέλης στα αποδυτήρια να υποδεχθεί τους διαιτητές, ο Βαγγέλης στην ΕΠΟ, ο Βαγγέλης στην Superleague. Ο Βαγγέλης που έτρεχε για όλους κ για όλα! Ο αγαπητός σε φίλους κ αντιπάλους Βαγγέλης υπήρξε σημείο αναφοράς για την ομάδα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα του παλιού προέδρου της Ένωσης.

Ο Γιαννίσης είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Δικέφαλου αετού τον Ιούλιο του 2018.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags