Facebook Pixel Παρί Σεν Ζερμέν: Χαμός στα αποδυτήρια της Παρί - Αποκαλύψεις για "κλίκες, πάρτι, προνόμια" - Γιατί θέλει να φύγει ο Εμπαπέ!
| 2021-12-21 19:20:00

Χαμός στην Παρί - Αποκαλύψεις για "κλίκες, πάρτι και προνόμια" - Γι' αυτό θέλει να φύγει ο Εμπαπέ!

Sportdog Team
Χαμός στην Παρί - Αποκαλύψεις για "κλίκες, πάρτι και προνόμια" - Γι' αυτό θέλει να φύγει ο Εμπαπέ!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Equipe" φέρνει στο φως τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν και που φαίνεται να επηρεάζουν τις εμφανίσεις της γαλλικής ομάδας σε πρωτάθλημα και Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν: Το βασικό πρόβλημα που αποκαλύπτει η έγκυρη εφημερίδα έχει να κάνει με το γεγονός πως στην ομάδα υπάρχουν δύο "κλίκες". Αυτή των Γάλλων και αυτή των Λατινοαμερικανών. Μάλιστα η συγκεκριμένη κατάσταση φέρεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Κιλιάν Εμπαπέ και να είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν δείχνει διάθεση να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί.

Σοβαρό ζήτημα επίσης, σύμφωνα με την "L' Equipe" είναι η απειθαρχία αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας, με ειδική αναφορά να γίνεται στον Νεϊμάρ, ο οποίος απουσίαζε πρόσφατα από εκδήλωση χορηγών της Παρί, όπου η παρουσία του ήταν υποχρεωτική. Η απουσία του δυσαρέστησε την διοίκηση του συλλόγου, που σκέφτηκε να του επιβάλλει βαρύ πρόστιμο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το θέμα "κουκουλώθηκε" με επίσημη δικαιολογία πως ο Βραζιλιάνος δεν γνώριζε ότι πριν την εκδήλωση έπρεπε να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Παράλληλα, σε μια από τις τελευταίες πρωινές προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, δύο Λατινοαμερικάνοι παίκτες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει, εμφανίστηκαν στην προπόνηση σε κακή κατάσταση και υπήρχε η πληροφόρηση πως είχαν ξενυχτήσει σε πάρτι. Επίσης, μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας ο Λιονέλ Μέσι είχε γιορτάσει τη διάκρισή του σε ένα κλαμπ, με αρκετούς συμπαίκτες του παρόντες. Την επομένη μέρα ο ίδιος και ο Λεάντρο Παρέδες απουσίασαν από την προπόνηση με επίσημη δικαιολογία τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, κάτι που ενόχλησε αρκετούς μέσα στην ομάδα.

Αναταραχή προκάλεσε ακόμα και το θέμα με τον πολύκροτο χωρισμού του Μάουρο Ικάρντι από την Γουάντα Νάρα και το γεγονός πως ο Αργεντινός πήρε στη συνέχεια ειδική άδεια για να μεταβεί στο Μιλάνο και να τα ξαναβρεί με την ξανθιά καλλονή, που είναι και ατζέντης του. Ήταν μια ακόμη περίσταση, στην οποία κάποιοι μίλησαν για προνομιακή αντιμετώπιση κάποιων παικτών με τη διοίκηση και τον προπονητή να κάνουν τα... στραβά μάτια.

Τέλος, ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα μέσα στην ομάδα είναι η συνύπαρξη των Κέιλορ Νάβας και Τζίτζιο Ντοναρούμα, καθώς ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Ιταλού γκολκίπερ, που προφανώς αποκτήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης. Οι δύο τερματοφύλακες έκαναν μια άτυπη συμφωνία να ανταγωνιστούν υγιώς για τη θέση του βασικού, αλλά αρκετά γεγονότα άναψαν... φωτιές.

Όπως οι δηλώσεις του ατζέντη του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, πως «… αργά ή γρήγορα αυτή η υπόθεση θα λήξει με κερδισμένο τον Ντοναρούμα» ή η ατάκα που είχε πει ο Νάβας στον Μάρτσιν Μπούλκα, δανεικό γκολκίπερ από την Παρί στη Νις, παρουσία του Ιταλού κίπερ, επειδή φορούσαν την ίδια μάρκα γαντιών λέγοντας «… τέτοια γάντια φοράνε μόνο οι καλύτεροι τερματοφύλακες στον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags