Facebook Pixel Αταλάντα - Γιουβέντους: "Κόλλησε" ξανά η Αταλάντα, δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη - "Πάτησε" πεντάδα η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 23:46:00

"Κόλλησε" ξανά η Αταλάντα, δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη - "Πάτησε" πεντάδα η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κόλλησε" ξανά η Αταλάντα, δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη - "Πάτησε" πεντάδα η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την "τεσσάρα" που δέχτηκε από τη Ρόμα, η Αταλάντα έχασε βαθμούς και στην Γένοβα από την Τζένοα, μένοντας στο 0-0. Εύκολη νίκη 2-0 για τη Γιουβέντους με Κάλιαρι, ανεβαίνουν στη βαθμολογία οι "μπιανκονέρι".

Αταλάντα - Γιουβέντους: Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα, δεν διάγει την καλύτερη περίοδό της στη Serie Α. Μετά την εντός έδρας συντριβή από τη Ρόμα με 4-1 πριν από μερικές ημέρες, οι «Μπεργκαμάσκι» άφησαν ακόμη δύο βαθμούς στο «Λουίτζι Φεράρις» απέναντι στην εκ των ουραγών Τζένοα, που τους υποχρέωσε σε «λευκή» ισοπαλία στο πλαίσιο της (εμβόλιμης) 19ης αγωνιστικής.

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, που είδε την ομάδα του να παραμένει τέταρτη ενώ με μια νίκη απόψε θα βρισκόταν δεύτερη, χρησιμοποίησε τους: Σπορτιέλο, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Χάτεμποερ, Φρόιλερ (46΄ Ντε Ρουν), Κοπμέινερς (84΄ Πίκολι), Τζαπακόστα, Μίραντσουκ (65΄ Πάσαλιτς), Μαλινόφσκι (65΄ Ίλιτσιτς) και Ζαπάτα (44΄ Μουριέλ).

Αντίθετα με την Αταλάντα η Γιουβέντους κατάφερε να βρει δύο γκολ, από ένα στα τελειώματα κάθε ημιχρόνου και να φτάσει σε μια βαθμολογικά σημαντική νίκη επί της Κάλιαρι στο Τορίνο, με 2-0.

Το σκορ άνοιξε για την «Γηραιά Κυρία» ο Κεν στο 40ό λεπτό και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83΄ Μπερναρντέσκι. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν βασικός στο αριστερό άκρο άμυνας των Σαρδηνών, παίζοντας σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έφτασε στους 34 και πλησίασε ακόμη περισσότερο τις θέσεις που δίνουν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Σαλερνιτάνα, που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (21/12), αναβλήθηκε, καθώς οι τοπικές Αρχές του Σαλέρνο δεν έδωσαν άδεια μετακίνησης στο σύλλογο, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags