Facebook Pixel Κέβιν Μιραλάς - Ολυμπιακός: Πού κατάντησες ρε Μιραλάς - "Τραγική" πορεία στην καριέρα του Βέλγου παικταρά
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-22 13:10:00

Πού κατάντησες ρε Μιραλάς - "Τραγική" πορεία στην καριέρα του Βέλγου παικταρά

Sportdog Team
Πού κατάντησες ρε Μιραλάς - "Τραγική" πορεία στην καριέρα του Βέλγου παικταρά

Όχι μόνο δεν έχει ομάδα, αλλά κάνει προπονήσεις με την Under 21 για να παραμείνει σε καλή κατάσταση...
 

Δύο ποδοσφαιριστές που πέρασαν στην καριέρα τους από την Premier League, αλλά φόρεσαν και τη φανέλα του Ολυμπιακού, έμειναν ελεύθεροι. Πρόκειται για τους Κέβιν Μιραλάς και Ιντέγε Μπράουν, οι οποίοι ψάχνουν ομάδα για να συνεχίσουν τη καριέρα τους μετά το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Κέβιν Μιραλάς έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από τη Γκαζιαντέπ και ακόμη δεν έχει υπογράψει  σε κάποιον άλλο σύλλογο. Ο Βέλγος άσος έκανε το τελευταίο διάστημα προπονήσεις με την U-21 της Σταντάρ Λιέγης προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει πως σκοπεύει να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση.

Ο Ιντέγε όταν έφυγε από την Ελλάδα και τον Άρη πήγε και αυτός στην Τουρκία, για να παίξει με την Γκεζτέπε. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο. Σε 36 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα σημείωσε μόνο τρία τέρματα. Έτσι, η Γκεζτέπε ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 33χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ. Συνεπώς και ο Ιντέγε είναι σε αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα του, ένας παίκτης με πολύ σημαντική παρουσία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Ελλάδα είχε πετύχει 28 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και 10 με αυτή του Άρη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags