Facebook Pixel Premier League: Άσχημα νέα - Αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια της Boxing Day στην Premier - Δεν παίζει η Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-23 15:06:00

Άσχημα νέα - Αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια της Boxing Day στην Premier - Δεν παίζει η Λίβερπουλ

Sportdog Team
Άσχημα νέα - Αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια της Boxing Day στην Premier - Δεν παίζει η Λίβερπουλ

«Κουτσουρεμένη» θα είναι η 19η αγωνιστική της Premier League, τα παιχνίδια της οποίας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν το διήμερο 26-27 Δεκεμβρίου.

Και αυτό γιατί σήμερα η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την αναβολή δύο αναμετρήσεων που ήταν προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή (26/12, 14:30). Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι οι Γουλβς-Γουότφορντ και Λίβερπουλ-Λιντς και αμφότεροι επρόκειτο να διεξαχθούν στο πλαίσιο της "Boxing Day".

Αιτία αποτελούν τα κρούσματα κορονοϊού στο «στρατόπεδο» της Λιντς και της Γουότφορντ, με αποτέλεσμα οι δύο σύλλογοι να μη διαθέτουν τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για τη διεξαγωγή των προσεχών αγώνων τους και γι' αυτό να ζητήσουν την αναβολή τους. Έτσι, το συμβούλιο της Premier League συνεδρίασε σήμερα και συμφώνησε να αναβληθούν τα δύο παιχνίδια, με αποτέλεσμα πλέον να αναζητείται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των δύο συναντήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τους παίκτες που έχουν προσβληθεί από την COVID-19, η Λιντς έχει επίσης απουσίες λόγω ασθένειας και τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει τον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Από την πλευρά της, η Γουότφορντ συνεχίζει να «πλήττεται» από τον κορονοϊό, εξαιτίας του οποίου αναβλήθηκε ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας, με αποτέλεσμα να μην έχει τον επαρκή αριθμό παικτών για να «κατεβάσει» ομάδα κόντρα στη Γουλβς. Πάντως, επειδή κάποιοι ποδοσφαιριστές βγαίνουν από την καραντίνα, αναμένεται ότι οι «χόρνετς» θα δώσουν τον αγώνα της 28ης Δεκεμβρίου με τη Γουέστ Χαμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags