Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Φτιάχνει τους φίλους του Άρη ο Μάντζιος μετά τον ΟΦΗ - "Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο"
| 2021-12-23 22:53:00

Φτιάχνει τους φίλους του Άρη ο Μάντζιος μετά τον ΟΦΗ - "Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο" (BINTEO)

Sportdog Team
Φτιάχνει τους φίλους του Άρη ο Μάντζιος μετά τον ΟΦΗ - "Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο" (BINTEO)

Την άποψη πως οι Κίτρινοι πήραν δίκαια την πρόκριση επί του ΟΦΗ εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο Ηράκλειο ο Έλληνας τεχνικός των Κίτρινων.

Άκης Μάντζιος: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι ο Άρης μετά και την δεύτερη νίκη του επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-0, με τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα και να αναφέρει πως οι Κίτρινοι ήταν η καλύτερη ομάδα και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ παράλληλα τόνισε πως θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτά το τρόπαιο.

"Νομίζω πως δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και στα δύο ματς. Σήμερα είχαμε να διαχειριστούμε ένα καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι, δεν δεχτήκαμε φάσεις, δεν δεχτήκαμε πίεση από τον ΟΦΗ.

Ήταν το τέταρτο παιχνίδι για μας μέσα σε 12 ημέρες, είχαμε ένα επιπλέον παιχνίδι, είχαν κάποια κόπωση κάποια παιδιά ενώ είχαμε και κάποιους τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής όπως του Μαντσίνι.

Η αποβολή του ΟΦΗ μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας και παίκτη παραπάνω αλλά θεωρώ γενικά πως και στα δύο παιχνίδια δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια.

Θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά και αν μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο, αυτός είναι ο στόχος μας. Θα δουμε τι θα φέρει η κλήρωση, μέχρι τότε θα περιμένουμε και όταν μάθουμε το όνομα του αντιπάλου θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο", είπε ο Άκης Μάντζιος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags