Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόκριση με δύο νίκες και γκολάρα για τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-23 19:03:00

Πρόκριση με δύο νίκες και γκολάρα για τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρόκριση με δύο νίκες και γκολάρα για τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, η Λαμία επικράτησε 1-0 και στη ρεβάνς με τον Ιωνικό στη Νίκαια και πέρασε για πέμπτη σερί φορά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Της έχει γίνει συνήθεια! Για πέμπτη σερί χρονιά, η Λαμία κατάφερε να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, πετώντας εκτός συνέχειας τον Ιωνικό. Μάλιστα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου το έκανε με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας και στο δεύτερο ματς (0-1) και με συνολικό σκορ 3-0 τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 παρέταξε τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός. Ο Χουτεσιώτης στην εστία και οι Μύγας, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος στην άμυνα. Τσιριγώτης, Κιάκος, Ντάλσιο στα χαφ, με τους Άοσμαν, Καμπράλ στα εξτρέμ και τον Μάναλη στην κορυφή της επίθεσης.

Με 4-2-3-1 κατέβασε την Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Σαράνοφ στο τέρμα, με τους Προβυδάκη, Τζανετόπουλο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ στην άμυνα. Οι Τζανδάρης, Μπεχαράνο στα χαφ, με τους Ρόμανιτς, Τιρόνε, Ελευθεριάδη στη μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραμπούλι.


Το ματς

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες και πιέζοντας τον Ιωνικό. Στο 11’ ο Ρόμανιτς έκανε ωραίο γύρισμα, ο Τιρόνε έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χουτεσιώτης έκανε μια μεγάλη επέμβαση κρατώντας καθαρή την εστία του.

Στο 23’ ο Βαλεριάνος έκανε το γύρισμα, ωστόσο ο Μάναλης δεν πρόλαβε την μπάλα και δεν την έστειλε στην εστία. Στο 28’ ο Τσιριγώτης έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Άοσμαν, ωστόσο ο Σαράνοφ μπλόκαρε. Ο Ελευθεριάδης στο 38’ ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια άνοιξε το σκορ, με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στον αγώνα αλλά και στην υπόθεση πρόκριση. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με την Λαμία να έχει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλότερο ρυθμό και λιγότερες ευκαιρίες να δημιουργούνται στις δύο εστίες. Στο 65’ ο Πογκοσιάν βρήκε τον Μάναλη, αλλά ο Προβυδάκης του έβαλε την κόντρα και δεν του επέτρεψε να απειλήσει μέσα από την περιοχή. Γενικότερα με την πρόκριση ουσιαστικά να έχει κριθεί, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έβγαζαν μικρότερη ένταση στο χορτάρι, δεν έπαιρναν ρίσκα αλλά ούτε έβαζαν δυνατά τα πόδια τους.

Κάπως έτσι και αρκετά φυσιολογικά το 1-0 υπέρ της Λαμίας παρέμεινε ως το τέλος παρότι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αποφύγουν την ήττα, χωρίς τελικά να το καταφέρουν.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags