Facebook Pixel Ολυμπιακός: ΣΟΚ για πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακού - "Κυνηγητό" με την αστυνομία στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-24 15:55:00

ΣΟΚ για πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακού - "Κυνηγητό" με την αστυνομία στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ για πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακού - "Κυνηγητό" με την αστυνομία στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και τον περασμένο Μάιο. Τότε, οι δράστες είχαν καταφέρει και είχαν μπει στην μονοκατοικία όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, τρεις ήταν δράστες που επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Γάλλου μέσου του Ολυμπιακού. Οι κακοποιοί προσπάθησαν να μπουν μέσα από το παράθυρο του ισογείου, όμως έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες που αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν για να μην συλληφθούν, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά. Τελικά, συνελήφθη ο ένας επίδοξος διαρρήκτης, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δύο 24ωρα που προσπάθησαν να κλέψουν το σπίτι του Εμβιλά! Είχαν επιχειρήσει και την Τετάρτη, όμως κατάλαβαν ότι τους “τσάκωσαν” οι κάμερες ασφαλείας και έφυγαν.

Σημειώνεται ότι ο Εμβιλά είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και τον περασμένο Μάιο. Τότε, οι δράστες είχαν καταφέρει και είχαν μπει στην μονοκατοικία όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής.  Έκαναν άνω κάτω το σπίτι όμως ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και αναγκάστηκαν να φύγουν άρον-άρον με τα κλοπιμαία τα οποία δεν ήταν μεγάλης αξίας.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags