Facebook Pixel Premier League: Ατάκες φωτιά από άνθρωπο της Premier σε Πεπ και Κλοπ - "Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε στα McDonalds"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-24 22:50:00

Ατάκες φωτιά για Πεπ και Κλοπ - "Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε στα McDonalds"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά για Πεπ και Κλοπ - "Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε στα McDonalds"

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία μετά τις δηλώσεις τόσο του Γερμανού, όσο και του Ισπανού τεχνικού για το βεβαρημένο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και ειδικά τώρα που αναβάλλονται αγώνες λόγω της έξαρσης κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Νησί.

Σάιμον Τζόρνταν: Φωτιά φαίνεται ότι άναψαν οι ατάκες των Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα για το βεβαρημένο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και την άποψη ότι πρέπει να καταργηθεί η Boxing Day, με τον πρώην πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας να τους... επιτίθεται και να χρησιμοποιεί φοβερές κουβέντες προς τους δύο προπονητές.

«Μήπως να σκεφτούν πόσο τυχεροί είναι; Αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο οι μισοί από αυτούς θα δούλευαν στα McDonalds.Νομίζω ότι τέτοιες απόψεις είναι αρκετά οπισθοδρομικές. Στους οπαδούς αρέσει η παράδοση. Μήπως έχουν ξεχάσει που βρίσκονται; Αυτό που σας φέρνει εδώ είναι αυτές οι παραδόσεις. Αν δεν υπήρχαν αυτές, ούτε εσείς ούτε οι συνάδελφοι σας θα ήσασταν εδώ και εισπράττετε τόσα εκατομμύρια. Ο Πεπ είναι ικανός να φέρει επιτυχίες, αλλά μόνο αν έχει χρήματα να ξοδέψει. Αρκετά. Σταματήστε τα λόγια και παίξτε το παιχνίδι, όπως είναι. Οι περισσότεροι παίκτες που γνωρίζω απολαμβάνουν να αγωνίζονται σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτά της Boxing Day», είπε ο Σάιμον Τζόρνταν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags