Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Περιμένοντας τον Άγιο… Σαββίδη - Έχει μία Φεράρι... τον ΠΑΟΚ, οδηγό Λουτσέσκου και 50 ευρώ βενζίνη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 11:08:00

"Περιμένοντας τον Άγιο… Σαββίδη - Έχει μία Φεράρι... τον ΠΑΟΚ, οδηγό Λουτσέσκου και 50 ευρώ βενζίνη"

Sportdog Team
"Περιμένοντας τον Άγιο… Σαββίδη - Έχει μία Φεράρι... τον ΠΑΟΚ, οδηγό Λουτσέσκου και 50 ευρώ βενζίνη"

Δυστυχώς στην περίοδο του Ιανουαρίου, όταν διακαώς επιθυμείς να ενισχύσεις την ομάδα, σε πιέζει ο χρόνος και σε καταλαμβάνει η αμφιβολία. Θα χρειαστεί να γίνουν άμεσες και αποφασιστικές κινήσεις

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να ευχηθούμε καλές γιορτές , με υγεία ευτυχία αλλά και θάρρος-αισιοδοξία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές που έρχονται. Με ορόσημο ακόμη και το άγνωστο μέλλον επιβάλλεται να θεωρήσουμε ότι αυτό θα είναι καλύτερο από το παρόν και το παρελθόν και να προχωρήσουμε με θετικές σκέψεις. 

Όσο αφορά το ποδόσφαιρο θα πρέπει όλα τα παραπάνω να τα επιβάλλουμε και στη δική μας σκέψη προκειμένου να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έχοντας ως σκοπό τη βελτίωση τη δική μας, των ομάδων μας αλλά και την καταστολή όλων αυτών των πειρατικών μεθόδων που λυμαίνονται το χώρο και τον κάνουν αποκρουστικό. Σίγουρα χρειάζεται συλλογική-ομαδική προσπάθεια ώστε όλοι αυτοί που θέλουν να επικρατήσει το δίκαιο να δημιουργήσουν μαζί και τη δύναμη για να το πετύχουν. Όπως είπε και κάποιος γνωστός επαναστάτης «Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία είσαι σύντροφός μου»

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά προσγειωμένος σε μια πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε και σ’ ένα περιβάλλον που άφησε να του επιβληθεί, βρίσκεται σε δυσμενή αγωνιστική θέση. Όχι τόσο γιατί έχασε το στόχο του πρωταθλήματος όσο γιατί για τρίτη συνεχή φορά απέτυχε το μοντέλο διοίκησης προπονητή και η ομάδα παρουσιάζεται ελλιπής για να μην πούμε γυμνή στο πρώτο τρίτο του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος μοιάζει με μια ομάδα που ο ιδιοκτήτης του του έχει δώσει μια Φεράρι, (Μπότο) έναν οδηγό (Λουτσέσκου) και 50 € βενζίνη για να βγάλει τη χρονιά. Δε γίνεται έτσι. Θα πει κάποιος πως ο Μπότο ήρθε τώρα. Εξ’ ου και ο τίτλος του άρθρου μας παραφράζοντας την προσμονή των παιδιών για τον Άγιο Βασίλη με αυτή των οπαδών του ΠΑΟΚ για την έλευση παικτών για την οποία ο κινητήριος μοχλός είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς στην περίοδο του Ιανουαρίου, όταν διακαώς επιθυμείς να ενισχύσεις την ομάδα, σε πιέζει ο χρόνος και σε καταλαμβάνει η αμφιβολία. Θα χρειαστεί να γίνουν άμεσες και αποφασιστικές κινήσεις. Δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι ποδοσφαιριστές ήδη θα έπρεπε να έχουν αποκτηθεί αλλά με δεδομένο τον ερχομό του Μπότο σε τέσσερις μέρες ο χρόνος αυτός σίγουρα θα πάρει παράταση. Ωστόσο για κανέναν λόγω οι μεταγραφές δεν πρέπει να στριμωχτούν για λόγους οικονομίας, κοινώς παζαριού, όπως φανερά γινόταν στις περασμένες μεταγραφικές περιόδους, προς το τέλος του Ιανουαρίου. Οι παίκτες θέλουν το χρόνο τους. Γι’ αυτό ο κ. Σαββίδης επιβάλλεται να ακούσει άμεσα τις προτάσεις του κ. Μπότο και να τις υλοποιήσει. Αλλιώς θα είναι σα να μην έχει κάνει τίποτε και η Φεράρι που αγόρασε να μην έχει και πάλι βενζίνη να κινηθεί!

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags