Facebook Pixel Με... Τζετς στην πατρίδα του ο Μπερνς! (ΦΩΤΟ)
| 2011-12-06 21:40:00

Με... Τζετς στην πατρίδα του ο Μπερνς! (ΦΩΤΟ)

Με... Τζετς στην πατρίδα του ο Μπερνς! (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν οι μεταγραφικές σειρήνες για τον Νέιθαν Μπερνς! Συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την Αυστραλία αναφέρουν ότι οι Νιουκάστλ Τζετς ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ τον Ιανούριο!
 

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα της εφημερίδας, Sydney Morning Herald καθώς και της Newcastle Herald αναφέρουν οι Νιούκαστλ Τζετς θέλουν να αποκτήσουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τζέισον Κούλινα του οποίου το συμβόλαιο είναι αρκετά μεγάλο.

Φιλοξενούνται μάλιστα δηλώσεις του Γκάρι φαν Έγκμοντ, προπονητή της ομάδας που δήλωσε για τον παίκτη της Ένωσης: «Είναι μία πιθανότητα που σίγουρα μας ενδιαφέρει πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να κάνει εύκολα ντρίπλα. Έχει μεγάλες ικανότητες. Μπορώ να δω πολλά θετικά με το να επιστρέψει στην Αυστραλία. Μπορεί να γίνει πιο αρεστός στον προπονητή της Αυστραλίας και να πάρει και πάλι την θέση του στην εθνική».

Πάντως η ΑΕΚ δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο ο Μπερνς να φύγει για την πατρίδα του. Ίσα-ίσα θα ξεφορτωνόταν ένα επιπλέον βάρος οικονομικό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags