Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σαββίδης-Γκαρσία πριν τον Ολυμπιακό - "Πάμε στον πόλεμο, μέχρι θανάτου - Πρωταθλητές είναι οι..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 14:28:00

Σαββίδης-Γκαρσία πριν τον Ολυμπιακό: "Πάμε στον πόλεμο, μέχρι θανάτου - Πρωταθλητές είναι οι..."

Sportdog Team
Σαββίδης-Γκαρσία πριν τον Ολυμπιακό: "Πάμε στον πόλεμο, μέχρι θανάτου - Πρωταθλητές είναι οι..."

Τα δάκρυα του Πάμπλο, η ομιλία του Ιβάν και τα τατουάζ πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. τα παρασκήνια πριν από την κατάκτηση του τροπαίου στη νέα ταινία του Δικεφάλου.

Στον «αέρα» βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (26/12) το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ του PAOK TV και τον New Media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, για την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο φέρνει στο φως παρασκήνια πριν από τη μεγάλη μάχη.

Πιο συγκεκριμένα, συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι από την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην οποία τους ζητά να παλέψουν για τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων: 

«Θέλω να βγείτε στο γήπεδο και να δείξετε χωρίς φόβο ό,τι έχετε. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει αλλά πρέπει να δώσετε όλο σας το είναι. Ώστε να αποδείξουμε σε όλους ότι εμείς ήρθαμε για να τους πάρουμε το χαμόγελο από το στόμα. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει κάθε χρόνο να παίρνουμε κάποιους τίτλους. Αύριο θα νικήσει εκείνος που πιστεύει στη δύναμή του. Κι αν ανάμεσά σας υπάρχει κάποιος που έχει επιφυλάξεις για το ματς, να μην μπει καν στο γήπεδο. Αύριο όποιος μπει στο γήπεδο, θα είναι παίκτης που θα παλέψει για την τιμή και αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ».

Την παράσταση έκλεψε μεταξύ άλλων και η ομιλία του Πάμπλο Γκαρσία, που είπε στους ποδοσφαιριστές του:

«Για μένα πρωταθλητές είναι εκείνοι που πέφτουν και ξανασηκώνονται. Αυτό κάνατε εσείς κατά τη διάρκεια της σεζόν! Πάμε να παίξουμε μέχρι θανάτου. Πάμε να τα κάψουμε όλα!».

Το σύνθημα δόθηκε: «Πάμε στον πόλεμο και δεν θα γυρίσουμε ηττημένοι...».

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε το παρασκήνιο από το τατουάζ- γούρι της ομάδας πριν από τους τελικούς, αλλά και τον τρελαμένο Γιάννη Μιχαηλίδη, που έζησε το μεγάλο παιχνίδι από μακριά, αλλά έζησε τις στιγμές μέσω… βιντεοκλήσεων.

Απολαύστε την ταινία The Final 2021 με ένα κλικ ΕΔΩ στην ιστοσελίδα του PAOK TV

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags