Facebook Pixel Ίνγκι Ίνγκασον: Φοβερές αποκαλύψεις από τον Ίνγκασον για την περίοδο πριν τον τελικό του ΠΑΟΚ - "Ήμουν αφελής"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 21:59:00

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Ίνγκασον για την περίοδο πριν τον τελικό του ΠΑΟΚ - "Ήμουν αφελής"

Sportdog Team
Φοβερές αποκαλύψεις από τον Ίνγκασον για την περίοδο πριν τον τελικό του ΠΑΟΚ - "Ήμουν αφελής"

Για γεγονότα που δεν ήταν γνωστά μέχρι στιγμής και αφορούσαν την περίοδο πριν τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και των Ερυθρόλευκων μίλησε ο Ισλανδός αμυντικός της ομάδας.

Ίνγκι Ίνγκασον: Ο ΠΑΟΚ έδωσε την Κυριακή (26/12) στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη σεζόν, με τον Ισλανδό να μιλάει σε αυτό και να αναφέρει πως θεωρεί τον εαυτό του αφελή, μιας και πίστευε πως μπορούσε να είναι παρών στο ΟΑΚΑ, μιας και πίστευε πως δεν έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

«Οι μέρες πριν τον τελικό ήταν λίγο… σουρεαλιστικές. Την Τετάρτη υποβλήθηκα σε επέμβαση, είχα αγωνιστεί με ενέσεις στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Εκείνη τη στιγμή ήμουν λίγο αφελής, δεν θεωρούσα πως ο τραυματισμός μου ήταν σοβαρός. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε μετά τον ημιτελικό, ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε να κάνω επέμβαση. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν εκεί με την ομάδα… Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά αυτό σου δίνει κίνητρο. Να έχεις να περιμένεις κάτι, όπως είχα εγώ να περιμένω το Σάββατο…», είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags