Facebook Pixel Νίκα Κατσαράβα: Απίστευτο! Παίκτης πανηγύρισε γκολ αιωνίου αντιπάλου και τρέλανε τους οπαδούς - Τι απάντησε ο ίδιος (vid)
| 2021-12-27 11:20:00

Απίστευτο! Παίκτης πανηγύρισε γκολ αιωνίου αντιπάλου και τρέλανε τους οπαδούς - Τι απάντησε (vid)

Sportdog Team
Απίστευτο! Παίκτης πανηγύρισε γκολ αιωνίου αντιπάλου και τρέλανε τους οπαδούς - Τι απάντησε (vid)

Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση ποδοσφαιριστή να βρεθεί στο γήπεδο αντίπαλης ομάδας και να πανηγυρίσει μάλιστα και το γκολ που έβαλε, στις τάξεις τόσο των οπαδών, όσο και της διοίκησης.

Νίκα Κατσαράβα: Χάος στην Κύπρο, μετά την απόφαση του επιθετικού της Ανόρθωσης να δώσει το παρών στο ΓΣΠ και να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, με ένα βίντεο στα social media να τον δείχνει να πανηγυρίζει το γκολ του συμπατριώτη του, Γιόρκι Κβιλιτάια, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς της Κυρίας.

Μάλιστα οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης ζητούν άμεσα να τεθεί εκτός ομάδας ο 27χρονος, που φέτος σε 13 εμφανίσεις έχει ένα γκολ, με τον ίδιο πάντως να απαντά μέσω ανάρτησης, πως γέλασε με την αντίδραση του φίλου, συμπαίκτη και αρχηγού του στην εθνική, Γκούραμ Κάσια, ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη.

«Θα ήθελα να κάνω μια μικρή δήλωση σχετικά με το σημερινό βίντεο. Ήμουν μαζί με το συμπαίκτη μου στην Εθνική Γεωργίας και αρχηγό (σ.σ Κάσια) στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και ο φίλος μου έκανε βίντεο όπου πανηγύρισε το γκολ του Κβιλιτάια. Απλά του χαμογέλασα γιατί πανηγύρισε σαν παιδί. Δεν θα πανηγυρίσω ποτέ γκολ των αντιπάλων μας. Πάντα σέβομαι τους οπαδούς της Ανόρθωσης και νιώθω πάντα την υποστήριξή σας. Αν κάποιος προσβάλθηκε με αυτό το βίντεο, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη», έγραψε ο ποδοσφαιριστής.

«Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε έκτακτα λόγω των μηνυμάτων που λαμβάνουμε από τον κόσμο εξοργισμένο για την κίνηση συγκεκριμένου πρώην (από σήμερα) «ποδοσφαιριστή» μας. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με αυτούς που πρέπει και με τον Α ή Β τρόπο τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους όπως και ο συγκεκριμένος.

Αλλά για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι και βοηθητικοί, για το καλό όλων, στην αυριανή συνάντηση μαζί του δείξτε του το πιο κάτω μήνυμα από τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ :

ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΛΛΙΩΣ… NO MERCY», ήταν η ανακοίνωση των Μαχητών για τον Νίκα Κατσαράβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags